Pratite nas

Poznati

Ovo su kćerke Alena Islamovića: NIJE IH GLEDAO KAKO RASTU

Published

on

Alen Islamović: Foto Slavica Danilović

Ovo su kćerke Alena Islamovića: NIJE IH GLEDAO KAKO RASTU

Bivši pjevač Bijelog dugmeta, Alen Islamović, rođen je u Bihaću. Tu je upoznao suprugu Marjanu s kojom ima dvije kćerke, Unu i Laru.

Islamović je jednom prilikom otkrio kako je propustio odrastanje starije kćerke. A sad kad su starije, prema njima je promijenio pristup.

– Tokom višemjesečnih turneja s ‘Bijelim Dugmetom'potpuno sam propustio odrastanje starije kćerke. U tom je razdoblju moja supruga bila zadužena za njen odgoj. Danas, kad su obje porasle, počeo sam kontrolirati njihove živote. Drago mi je kad vidim da su izrasle u sve ono što smo od njih priželjkivali. A to je da budu skromne djevojke koje vole svoju porodicu, imaju odane i iskrene prijatelje. One i sada znaju do koje granice mogu ići s nama i nikada nas nisu povrijedile – istakao je Alen.

Kćerke Alena Islamovića nikad nisu nosile breme što im je otac javna ličnost.

– One su odmalena naučile kako se trebaju boriti kroz život i sačuvati porodicu. Moje turneje jesu bile naporne, ali sam se trudio svaki slobodan trenutak provoditi s njima, tako da im nije nedostajalo ni ljetovanja ni zimovanja, ni putovanja… – ispričao je Islamović u emisiji ‘Premijera’.

Pjevačeva kćerka Una se 2015. godine udala za vlasnika lanca restorana Adema Ceru s kojim ima sina. Lara se prošle godine udala za Pavu Jakeševića s kojim je, također, dobila sina.

Poznati

Dragana Katić i Suzana Mančić zajedno u krevetu

Published

on

Suzana i Dragana: Privatna arhiva

Dragana Katić i Suzana Mančić bile su jako uspješan tandem vodeći emisiju Grand šou.

Crnka i plavuša izmamljivale su uzdahe kod muške publike, a poslije toliko godina pauze one su opet stale ispred TV kamera, ali u krevetu u pidžamama.

– Dragana Katić i ja smo opet zajedno. Radimo na nečemu novom, ali nećemo još otkrivati o čemu je riječ. Toliko smo se smijale i uživale snimajući opet zajedno. Nas dvije toliko dobro funkcionišemo i dopunjujemo se i poslije dosta godina pauze. Opet će vas crnka i plavuša ostaviti bez daha – kroz osmijeh je rekla Suzana koja će se u ovom projektu prvi put pojaviti poslije dvije hiruške intervencije koje je radila na svom licu. (Naj portal)

 

BONUS VIDEO

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending