Pratite nas

Poznati

Stari intervju Meline Džinović: NISAM SE UDALA DA RADIM!?

Published

on

Melina Džinović

Usljed bure oko razvoda Harisa Džinovića i njegove supruge Meline Džinović dijele se njene stare izjave. Posebno je bila interesantna ona kada je govorila zašto se udala.

Riječ je o njenom gostovanju na K1 televiziji gdje je ispričala šta je rekla nepoznatoj ženi koja ju je upitala šta planirala raditi nakon što se porodi.

– Bila sam trudna i pita mene žena, tek sam je upoznala: ‘Čime ćeš da se baviš sad kad se porodiš?’, ja kažem: ‘Ju, nisam se udala da radim – ispričala je Melina tokom gostovanja od prije godinu dana.

Kazala je da je tako stajala “iza toga” te da je njen životni plan bio da bude majka, domaćica i da prati supruga.

– Nisam znala da moj suprug ne planira da ja budem majka, domaćica i da pratim supruga. Na tome sam mu beskrajno zahvalna. To je takva rijetkost kod muškarca. Pogotovo kod uspješnog muškarca da on ustvari od sebe odvaja. Ja kad sam počela da radim sam ustvari nisam imala više tu mogućnost da mu budem toliko posvećena. Vrlo je teško sam od sebe otkinuti nešto i reći idi budi osoba, idi nešto nauči, idi ostvari se – kazala je tada Melina.

 

Podsjetimo, par se zvanično razveo prije nekoliko dana. Džinović je od tada u više navrata negativno govorio o njoj. Također, došlo je do incidenta prilikom susreta u njihovoj vili. Tada je bila pozvana policija, a kasnije im je izrečena mjera zabrane prilaska jednom drugom.

Poznati

Dragana Katić i Suzana Mančić zajedno u krevetu

Published

on

Suzana i Dragana: Privatna arhiva

Dragana Katić i Suzana Mančić bile su jako uspješan tandem vodeći emisiju Grand šou.

Crnka i plavuša izmamljivale su uzdahe kod muške publike, a poslije toliko godina pauze one su opet stale ispred TV kamera, ali u krevetu u pidžamama.

– Dragana Katić i ja smo opet zajedno. Radimo na nečemu novom, ali nećemo još otkrivati o čemu je riječ. Toliko smo se smijale i uživale snimajući opet zajedno. Nas dvije toliko dobro funkcionišemo i dopunjujemo se i poslije dosta godina pauze. Opet će vas crnka i plavuša ostaviti bez daha – kroz osmijeh je rekla Suzana koja će se u ovom projektu prvi put pojaviti poslije dvije hiruške intervencije koje je radila na svom licu. (Naj portal)

 

BONUS VIDEO

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending