Pratite nas

Poznati

Spomenar: KAKO JE SAFET ISOVIĆ OSTAVIO SAV BAKŠIŠ U HOTELU “EVROPA”

Published

on

Safet Isović

KAKO JE SAFET ISOVIĆ OSTAVIO SAV BAKŠIŠ U HOTELU “EVROPA”

U novogodišnjoj noći 1982. godine u, tada neprikosnovenom i sto posto popunjenom, sarajevskom hotelu “Evropa” zvijezda večeri je bio Safet Isović.

A nastupao je i Mahir Paloš. Atmosfera je bila sjajna kako za goste, tako i za zvijezde programa. Te večeri su gosti muzičarima darovali oko 30 miliona dinara bakšiša. (blizu 30.000 tadašnjih njemačkih maraka).

Safetu je trebalo da pripadne 16 mliona dinara, ali on je tu napojnicu odbio. U svom velikom maniru zahvalio se riječima.

“Meni je bilo lijepo pare zadržite”.

Koliko znamo ovo je najveći bakšiš u dugoj povijesti hotela “Evropa”. (Naj portal/Foto: Naj)

 

Poznati

Dragana Katić i Suzana Mančić zajedno u krevetu

Published

on

Suzana i Dragana: Privatna arhiva

Dragana Katić i Suzana Mančić bile su jako uspješan tandem vodeći emisiju Grand šou.

Crnka i plavuša izmamljivale su uzdahe kod muške publike, a poslije toliko godina pauze one su opet stale ispred TV kamera, ali u krevetu u pidžamama.

– Dragana Katić i ja smo opet zajedno. Radimo na nečemu novom, ali nećemo još otkrivati o čemu je riječ. Toliko smo se smijale i uživale snimajući opet zajedno. Nas dvije toliko dobro funkcionišemo i dopunjujemo se i poslije dosta godina pauze. Opet će vas crnka i plavuša ostaviti bez daha – kroz osmijeh je rekla Suzana koja će se u ovom projektu prvi put pojaviti poslije dvije hiruške intervencije koje je radila na svom licu. (Naj portal)

 

BONUS VIDEO

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending