Pratite nas

Poznati

Novak i Jelena Đoković proslavili 10 godina braka: OVAKO SU IZGLEDALI NA POČETKU VEZE

Published

on

Jedan od najboljih svjetskih tenisera Novak Đoković odlučio je da iznenadi svoju suprugu Jelenu emotivnim stihovima uoči njihove 10. godišnjice braka.

Đoković i njegova supruga Jelena zajedno su još od srednjoškolskih dana. Par često dijeli zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Na svom Instagram profilu Novak je sada objavio snimke Jelene i njega uz pjesmu “Islands in the Stream”. U objavi je, između ostalog napisao, : “Deset godina radosti, deset godina snova, deset godina kao ostrva, deset godina kao potoci, deset godina kao roditelji”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Njegova romantična pjesma raznježila je pratitelje slavnog para. Oni su im poručili da su savršeni jedno za drugo.
Novak je u videu složio brojne zajedničke fotografije i snimke koje su nastale tokom njihove veze i braka. Tako je i pokazao kako su izgledali na početku veze.

Novak i Jelena vjenčali su se u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu 2014. godine i imaju desetogodišnjeg sina Stefana i sedmogodišnju kćerku Taru.

Poznati

Ivana Jordan umalo pala na bini, gest mladića je oborio sa nogu

Published

on

FOTO: DARKO VELJOVIĆ

Ivana Jordan je nedavno u skolopu svoje turneje nastupala na Ljetnjoj pozornici u Niškoj tvrđavi. A gest jednog gledaoca iz publike ju je ostavio bez teksta.

Dok je izvodila pjesmu „Svetlo koje tražim“ jedan mladić je priša i poklonio joj privjesak na kom je bilo srce. Ivana se jako obradovala i zahvalila fanu uz komentar da džentlemeni i romantičari i dalje postoje.

– Moja muzika je ljubavna, širi ljubav, izaziva najlepše moguće emocije. I iako je tako, uvijek se iznenadim i raznježim kada dobijem tako neki lijep znak pažnje od publike koja voli moje pjesme – rekla je Ivana Jordan, koja je u nastavku koncerta mogla iz romantičnog raspoloženja da pređe u vrlo bolno.

Kada je prešla na blok bržih pjesama, ponesena atmosferom iz publike, Ivana je počela da igra na bini i umalo se prosula koliko je dugačka, ali je ipak pukom srećom ostala na nogama.

– To tako bude kad se maksimalno dajete publici. Prelijepo su reagovali, pjevali sa mnom u glas, igrali. Ponesena tom atmosferom ja krenula da izvodim koreografije neke koje mi visoke štikle i haljina nisu baš dozvoljavali, ali se na kraju sve dobro završilo.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending