Pratite nas

Poznati

Džidža Stojković za ‘Naj portal’: ZAŠTO MOJE SRCE PRIPADA SARAJEVU

Published

on

Džidža Stojković za ‘Naj portal’: ZAŠTO MOJE SRCE PRIPADA SARAJEVU

Aleksandra Džidža Stojković kratko je boravila u Sarajevu, gdje je na Kalman radiju promovirala svoje dvije nove pjesme.

Kćerka Dragana Stojkovića Bosanca je samo za ‘Naj portal’ otvorila dušu. Otvoreno govorila o svemu onome što joj leži na srcu.

Otkrila nam je detalje vezano za nove pjesme, pričala kako i zašto njeno srce pripada i Sarajevu, te govorila i o tome da li bi održala veći nastup u šeheru. Ali i nagovijestila da bi njen otac možda uskoro napravio nešto tako.

Da li je navijala za Đulu Drini, kojoj je Bosanac bio mentor ili Šejlu Zonić, otkrila je u intervjuu. 

Kompletan intervju pogledajte u VIDEU ispod:

 

Poznati

Ivana Jordan umalo pala na bini, gest mladića je oborio sa nogu

Published

on

FOTO: DARKO VELJOVIĆ

Ivana Jordan je nedavno u skolopu svoje turneje nastupala na Ljetnjoj pozornici u Niškoj tvrđavi. A gest jednog gledaoca iz publike ju je ostavio bez teksta.

Dok je izvodila pjesmu „Svetlo koje tražim“ jedan mladić je priša i poklonio joj privjesak na kom je bilo srce. Ivana se jako obradovala i zahvalila fanu uz komentar da džentlemeni i romantičari i dalje postoje.

– Moja muzika je ljubavna, širi ljubav, izaziva najlepše moguće emocije. I iako je tako, uvijek se iznenadim i raznježim kada dobijem tako neki lijep znak pažnje od publike koja voli moje pjesme – rekla je Ivana Jordan, koja je u nastavku koncerta mogla iz romantičnog raspoloženja da pređe u vrlo bolno.

Kada je prešla na blok bržih pjesama, ponesena atmosferom iz publike, Ivana je počela da igra na bini i umalo se prosula koliko je dugačka, ali je ipak pukom srećom ostala na nogama.

– To tako bude kad se maksimalno dajete publici. Prelijepo su reagovali, pjevali sa mnom u glas, igrali. Ponesena tom atmosferom ja krenula da izvodim koreografije neke koje mi visoke štikle i haljina nisu baš dozvoljavali, ali se na kraju sve dobro završilo.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending