Pratite nas

Poznati

Ona je bila prva ljubav Novaka Đokovića: ŽIVA VATRA KOJA ZA NOĆ ZARADI I 30.000 EURA

Published

on

Lidija Popović

Ona je bila prva ljubav Novaka Đokovića: ŽIVA VATRA KOJA ZA NOĆ ZARADI I 30.000 EURA

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković već godinama uživa u ljubavi sa suprugom Jelenom. Par se vjenčao 20214. godine nakon dužeg zabavljanja. A prije nego što je upoznao Jelenu, Novak je bio u ljubavi sa Lidijom Popović.

Bilo je to prije nego što je srpski teniser postao planetarno popularan i najbolji na svijetu u ovom sportu. Novakova karijera je i presudila ljubavi. Nedugo nakon prekida sa Lidijom, Novak je započeo vezu sa Jelenom koja mu je danas supruga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by iLEE (@ladyleeofficial)

Međutim, i Lidija Popović je danas dio javne scene. Poznat je di-džej, nastupa pod imenom Lejdi Li i na društvenoj mreži Instagram ima preko 400.000 pratilaca.

Prije dve godine je Lejdi Li imala više od 80 inostranih nastupa, najviše na prostoru Azije, a od jednog navodno zaradi i 30.000 eura.

– Novak je predivan u svakom smislu te riječi. To što smo mi imali ostaje u dalekoj prošlosti, a ja o njemu imam samo riječi hvale – rekla je Lidija za medije svojevremeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by iLEE (@ladyleeofficial)

– Nama su se putevi razišli, u tome nema ničeg lošeg, a danas se ne čujemo. Svako ima svoju karijeru, non-stop smo na nogama, ali se svakako rado sjetim tog perioda, volim da pamtim lijepe stvari – dodala je.

Poznati

Božo Vrećo rasplakao fanove: OBJAVA O MAJCI UVIJEK RASTUŽI

Published

on

Božo Vrećo rasplakao fanove: Majčica i naši dlanovi

Božo Vrećo se sastao sa majkom Milom i opet je uspio da rasplače fanove emotivnim riječima.

Odlučio je da objavi sliku njihovih dlanova.

Motivisala ga je majčinska ljubav.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

– Majčica i naši mali dlanovi. Identični i poput odraza u ogledalu. Iz tog malenog dlana izraste čudesno sjeme, u stisnutoj šaci ono proklija, a u otvorenoj pusti nit što seže do neba. A kakvo je to sjeme?! Sjeme božanske ljubavi. Neprolazne, nedokučive, neizrecive – napisao je Vrećo.

Dan prije ove objave, još jednom je pisao princ sevdaha o mami.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

– Trenutak djeljenja beskrajne ljubavi i našeg ručka prije mog novog koncerta u Švicarskoj za par dana. Tepamo, mazimo se i pazimo, i nema rodova, MI SMO SVE, JER LJUBAV JE SVE I BOG JE SVE I DOBROTA JE SVE. Svako ko vam kaže drugačije nema ništa u sebi od navedenog, pa ga se i klonite. A mi vas VOJIMO. Srna i lane – napisao je Vrećo u opisu snimka.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending