Pratite nas

Poznati

Džejla Ramović podijelila vijest o prinovi u porodici: ‘Ne mogu reći da sam spremna’

Published

on

Džejla Ramović podijelila vijest o prinovi u porodici: ‘Ne mogu reći da sam spremna’

Pjevačica Džejla Ramović podijelila je vijest o prinovi u njenoj porodici

Naime, njena sestra je u drugom stanju. Džejla nije mogla sakriti radost zbog proširenja porodice te se prije nekoliko dana obratila putem komentara.

– ‘Volim vas’, napisala je Džejla uz emotikone srca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Šejla Ramović Šeko (@ramoviceva)

Ona je sada otkrila i raduje li se ulozi tetke i prinovama koje će ispuniti njihove živote.

– Ne mogu reći da sam spremna, zato što nisam još to doživjela, eto hoću hvala Bogu, jako se radujem tome. Neko uzbuđenje na samu u pomisao, vrti mi se u trbuhu, ali jedva čekam, ne mogu vam opisati kakva je to radost u našoj porodici – rekla je pjevačica za Novu BiH.

Džejla je oduvijek isticala koliko je vezana za sestre koje su joj od malena i najveći uzor.

– Navikla sam stalno biti s njima, i nekako, iako su starije od mene, najviše volim s njima dvjema izaći u grad. Osim mame, i one su mi veliki uzor – rekla je svojevremeno Džejla.

 

Poznati

Ivana Jordan umalo pala na bini, gest mladića je oborio sa nogu

Published

on

FOTO: DARKO VELJOVIĆ

Ivana Jordan je nedavno u skolopu svoje turneje nastupala na Ljetnjoj pozornici u Niškoj tvrđavi. A gest jednog gledaoca iz publike ju je ostavio bez teksta.

Dok je izvodila pjesmu „Svetlo koje tražim“ jedan mladić je priša i poklonio joj privjesak na kom je bilo srce. Ivana se jako obradovala i zahvalila fanu uz komentar da džentlemeni i romantičari i dalje postoje.

– Moja muzika je ljubavna, širi ljubav, izaziva najlepše moguće emocije. I iako je tako, uvijek se iznenadim i raznježim kada dobijem tako neki lijep znak pažnje od publike koja voli moje pjesme – rekla je Ivana Jordan, koja je u nastavku koncerta mogla iz romantičnog raspoloženja da pređe u vrlo bolno.

Kada je prešla na blok bržih pjesama, ponesena atmosferom iz publike, Ivana je počela da igra na bini i umalo se prosula koliko je dugačka, ali je ipak pukom srećom ostala na nogama.

– To tako bude kad se maksimalno dajete publici. Prelijepo su reagovali, pjevali sa mnom u glas, igrali. Ponesena tom atmosferom ja krenula da izvodim koreografije neke koje mi visoke štikle i haljina nisu baš dozvoljavali, ali se na kraju sve dobro završilo.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending