Pratite nas

Info

Tuga do neba: OVO JE 29-GODIŠNJI KAJAKAŠ I ALPINISTA KOJEG JE NERETVA “PROGUTALA”

Published

on

Prelijepa, ali plahovita Neretva odnijela je još jedan život. Kao što to obično biva uzima one hrabrije i odvažnije.

U nesreći koja se dogodila nizvodno od Bunskih kanala stradao je uspješni bh. alpinista 29-godišnji Armin Gazić. Njegovo tijelo pronađeno je nizvodno od Bunskih kanala, nakon što je Armin nestao južno od Mostara. Do nesreće je došlo kada su se prevrnula dva kajaka u kojem su bile tri osobe. Dvije su uspjele se spasiti, doplivavši do obala Neretve.

Prema kazivanju njegovih prijatelja, Armin je s dvojicom kolega planirao jedan od spustova kajakom, ali u jednom trenutku došlo je do nesreće.

Inače, tragično preminuli Armin Gazić je bio uspješan sportista. Alipinismom se bavio skoro 18 godina, a prije četiri godine je stekao zvanje instruktora alpinizma. U timu sa Harisom Kalajdžisalihovićem je postao prvi alpinista iz Bosne i Hercegovine koji je popeo sjevernu stijenu Matterhorna što je podvig u svjetskim okvirima alpinizma.

On je trostruki državni prvak u sportskom penjanju, te dobitnik priznanja Sportskog saveza BiH za doprinos i razvoj sporta.

U posljednje vrijeme posvtio se kajaku. U ovaj vid rekreacije i sporta je bio zaljubljen, te se često od Jablanice spuštao prema Mostaru. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending