Pratite nas

Info

Sarajevski “poljoprivrednik”: U VRTU MU BOLJE RODILA MARIHUANA OD BURANIJE

Published

on

Čovjek se snašao pa u bašti kraj porodične kuće počeo uzgajati martihuanu…

Pripadnici Odjeljenja za borbu protiv zloupotreba opojnih droga MUP-a Kantona Sarajevo uhapsili su 41-godišnjeg A. H., rođenog u Priboju, a nastanjenog u Sarajevu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Na osnovu naredbe Općinskog suda u Sarajevu pretresena je kuća i okućnica koju osumnjičeni koristi na području Općine Novi Grad Sarajevo.

Tom prilikom je pronađeno i oduzeto 18 stabljika indijske konoplje i paketić sa materijom za koju se sumnja da je marihuana.

– Uhapšeni je predat u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje uhapšenih osoba MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu – saopćio je MUP KS.

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending