Pratite nas

Info

Baš ste neljubazni: REČE MEDO KRISTIJANU KROZ PROZOR (VIDEO)

Published

on

Zaista neobična situacija. Na prozor porodične kuće Kristijana Pondelija zakucao je medo. Priznat ćete da je presladak…

Koliko god bila strašna slika, ipak nakon što se pogleda snimak, situaija izmami osmijeh. Uzaud Patrik govori da odlazi, medo nije reagovao na njegove komande. I dalje je nastojao da uđe u kuću, pokušavajući da otvori prozor.

Na kraju je odustao. Kao da je rekao “Baš ste neljubazni. Sram vas bilo!

Kristijan Pondeli je ovaj rrenutak ovjekovječio i podijelio sa svojim pratiocima na Instagramu. Uporni meda nikako nije shvatao da mu mjesto nije u kući, pa je pokušavao da uđe na sve moguće načine. Pogledajte kako je to izgledalo:

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending