Pratite nas

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Info

Zbog tranzistora ubio kolegu u bonici na Rabu: JEDAN VOLI NARODNJAKE, DRUGI ZABAVNJAKE

Published

on

Dvojica bolesnika u psihijatrijskoj bolnici Insula na Rabu posvađali su se u srijedu navečer, a nakon kraće prepirke, jedan je šakama pretukao drugog i nanio mu teške povrede. Sve se odigralo u rekatvno kratkom periodu.

Kako se sanaje neslužbeno, dvojica pacijenata na otvorenom odjelu posvađali su se nakon večere oko tranzistora i slušanja muzike. Jedan je želio zabavnjake, a drugi naodnjake. Riječ po rioječ, otimanje tranzistora, a onda umjesto da polome trenzistor, onaj koji je voli narodnjake nasrnuo je na kolegu i nanio mu smrtonosne povrede. Napadač ga je udarao u glavu, a sve je trajalo nekoliko sekundi.

„Radi se o bolesnicima koji su bili na liječenju u tzv. dobrovoljnom statusu, a tokom samog liječenja nisu pokazivali neprimjereno niti agresivno ponašanje. – navodi se u saopćenju iz Županijske specijalne bolnice Insula sa Raba. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending