Pratite nas

Info

Porodični biznis: SESTRE IZ PROKUPLJA NAMAME MUŠKARCA U MRAK, A BRAĆA GA PREMLATE I OPLJAČKAJU

Published

on

U kokuznim vremenima ljudi se snalaze na sve moguće načine. Čini se da je najlakše doći do novca i posla preko “najstarijeg zanata na svijetu”. To su shvatile dvije sestre i njihova braća iz Prokuplja.

Oni su razradili plan i provodili ga u djelo tako što su pronalazili muškarce, kojima bi sestre nudile seksualne usluge. A kada bi počele sa uslugama, pojavila bi se braća koja bi žrtvu petukla i opljačkala.

Riječ je o 16-godišnjoj S. K. i njenoj sesatri Milici, koja je osam godina starija. Obje izgledaju kao avion. Pale su, nakon što su “upecale” stidljivog, ali oženjenog muškarca. Sa njim su ugovorile grupne igre u dvorištu Srednje tehničke škole u Prokuplju.

– Obećale su mu da će mu ispuniti sve seksualne želje pod uslovom da imaju seks u trojku! – svjedočio je muškarac, koji u ovoj igri ostao “suhe alatke”, ali praznog novčanika i bez mobitela.

Predlagao im je hotelsku sobu, ali su one tražile da odu u skroviti dio školskog dvorišta. Dogovor je pao, a on je zauzvrat morao da im da novac ili neku dragocjenost kao poklon – naveo je izvor za “Alo”.

Čim su otišli u mrak, djevojke su spopale muškarca. Samo što su ga uspandrcale, iz mraka su istrčala njihova braća E. K. (16) i Brendi K. (22), koji su švalera pretukli i oteli mu novac i mobilni telefon. Oni su uplašenog muškarca pitali šta radi s njihovim sestrama, govoreći: „Kako te nije sramota?“

Poslije toga su počeli da mu prijete, jer je jedna od djevojaka maloljetna. Pitali su ga da li njegova žena zna šta radi. Poslije psihičke torture, sestre su nasrnule na njega. Udarale su ga po glavi i tijelu, a kad je pao, braća su počela da ga šutiraju!

Utvrđeno je da su Milica i njena sestra od nesuđenog ljubavnika uzele novac i mobilni telefon. Poslije incidenta su svi zajedno pobjegli. (Naj porta)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending