Pratite nas

Info

Vila Titove udovice dobija nove stanare: USELJAVA SE ANA BRNABIĆ SA SVOJOM PORODICOM

Published

on

Veleljepna vila u kojoj je do svoje smrti živjela Jovanka Broz planira se za boravak budućeg premijera, rekla je Tamara Stojčević, zamjenica generalnog sekretara Vlade.

U kabinetu Ane Brnabić ovu informaciju nisu potvrdili. Kako su naveli, nikakva odluka o tome koji će objekat koristiti naredni predsjednik Vlade Srbije nije donesena, kao što nije poznato ni ime mandatara za sastav nove vlade.

– Vlada Republike Srbije vodi računa o državnoj imovini i prema njoj se odgovorno ponaša. Kuća u Ulici kneza Aleksandra Karađorđevića 75 dio je sistema državnih reprezentativnih objekata. Razlog za njeno renoviranje je ruinirano stanje u kojem se ova kuća nalazila. Posle godina nebrige sredinom 2019. godine počela je sanacija ovog objekat kako bi se spriječilo dalje propadanje. Na isti način država brine o svim objektima ove vrste. Ana Brnabić je predsjednica Vlade Srbije koja je od 3. augusta u tehničkom mandatu, rekli su kabinetu premijerke.

Kako su pisali mediji bliski vlasti, najveće šanse za izbor na mjesto premijera, ima upravo aktuelna predsjednica Vlade Ana Brnabić.
Vila u kojoj je živjela Jovanka Broz bila je ruinirana sve do njene smrti. Titova udovica živjela je u nehumanim uslovima, krov je prokišnjavao, a nije bilo ni grejanja pa je zimi sobi sjedil u bundi.

Međutim, taj objekat od 750 kvadrata ponovo sija. Svaki dio fasade, krova, stolarije je pažljivo obnovljen, uključujući i dvorište, ogradu, i okolne trotoare.

Za ovu kuću u budžetu za 2019. izdvojeno je 15 miliona dinara, a novac je planiran, kako se navodi u u obrazloženju budžetske stavke, za kompletnu rekonstrukciju od podruma do krova, i zamjenu metalne ograde i dvorišne kapije.

Kako je objavila NovaS, a citirajući medije iz Srbije, ukupna planirana suma za renoviranje iznosi oko 34 miliona dinara. (Naj portal/Foto: NovaS)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending