Pratite nas

Poznati

NIŠTA ME NE PITAJTE: Pogledajte kako se majka Šejle Zonić rasplakala nakon kćerkine pobjede

Published

on

Šejla s majkom

Pogledajte kako se majka Šejle Zonić rasplakala nakon kćerkine pobjede

Šejla Zonić pobjednica je takmičenja Zvezde Granda za sezonu 2023/2024. godinu.

Publiku je kupila svojim kvalitetom, iskrenošću, talentom… Na kraju je publika tako i odlučila. Sa Šejlom su bili njeni roditelji, roditelji njenog supruga.

Posebno je bio emotivan momenat kada je je Šejla zaplakala.

– Plakala sam od sreće, plakala sam zbog svega što mi se u posljednje vrijeme dešavalo, ali bile su to suze olakšanja. U momentu kada sam čula svoje ime doživjela sam kao neki black out. A poslije toga uslijedio je neopisiv osjećaj sreće i divne emocije. Ima dragog Boga i on svakome da kako je zaslužio i kako je bolje za njega – rekla nam je Šejla.

A nakon toga, zaplakala je i njena majka, inače sestra popularnog pjevača Kemala Malovčića.

Bato Šišić (Naj portal)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

 

 

Poznati

Lepa Brena zapalila Krk, hiljade ljudi pohrlile u Diamond uprkos toplotnom udaru

Published

on

Foto: Marin Ćuk/Premier Media Group

Lepa Brena je sinoć u klubu na Krku svojim energičnim nastupom opet pokazala zašto važi za neprikosnovenu balkansku muzičku megazvijezdu.

Ni najtopliji dan u godini kad su gorili i nebo i zemlja, ni opšti saobraćajni kolaps zbog njenog koncerta nisu spriječili hiljade fanova da strpljivo čekaju u redu i sinoć dođu na jedan od najiščekivanijih ljetnih koncerata na Jadranu.

Muzička diva odužila im se nesvakidašnjim koncertom. Više od dva sata u luksuznom klubu „Diamondu“ je vladao “brenotres” od Breninog ritma koja se ni minute nije zaustavljala. Pjevala je uglas s vjernom publikom, plesala i svako malo bila prekidana ovacijama.

Pjevačica se čak usred koncerta i spuštala među ljude kako bi se izgrlila s fanovima, dirnuta njihovim euforičnim reakcijama. Sve je gorilo. Atmosfera na priloženim slikama može tek nagovijestiti kakva je to bila opšta ludnica.

– Kakva čarobna noć, kakvi divni ljudi, kakva nezaboravna atmosfera… Nema veće nagrade za nas pjevače nego kad od publike dobiješ ovakav fantastičan doček – istakla je muzička diva ispraćena pljeskom od publike koja će je nesumnjivo isto tako energično pratiti i na velikim spektaklima koje u decembru priprema četiri dana zaredom u zagrebačkoj Areni.

Nakon Breninog koncerta, više nema sumnje, Malinska na otoku Krku ovog je ljeta postala prijestonica najluđe zabave na Jadranu. Luksuzni klub “Diamond” iz sedmice u sedmicu obara rekorde raskošnim programima.

Večeras već dolazi Senidah, a potom u narednim danima Tea Tairović, Nikola Rokvić, Saša Matić, Severina, Milica Pavlović, Dj Robert Sanchez, Dj David Morales, Dragana Mirković, Grše, “Prljavo Kazalište”… Lista koncerata nadopunjuje se iz dana u dan.

Zbog ogromnog interesa organizatori apeliraju na publiku da ulaznice kupuju na platformi entrio.hr, a VIP stolove, nakon što kupe ulaznice, mogu rezervirati na društvenim mrežama kluba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending