Pratite nas

Poznati

Šejla Zonić nakon pobjede u ‘Zvezdama Granda’ za ‘Naj portal’: PLAKALA SAM ZBOG SVEGA ŠTO MI SE DEŠAVALO, BILE SU TO SUZE OLAKŠANJA

Published

on

Šejla Zonić nakon pobjede u ‘Zvezdama Granda’: PLAKALA SAM ZBOG SVEG ŠTO MI SE DEŠAVALO, BILE SU TO SUZE OLAKŠANJA

Završeno je još jedno regionalno, najgledanije muzičko takmičenje „Zvezde Granda“.

Đula i Šejla

Mimo svih pravila i očekivanja ovaj put bilo je 20 finalista, svi oni bili su zasluženo u finalnoj večeri. I ovaj put BiH je bila zastupljena sa najviše kandidata, bilo ih je čak sedam. Neki su završili takmičenje u prvom krugu, neki u drugom. Da bi u superfinalu ostao samo jedna takmičarka, Šejla Zonić.

Pored Šejle tu su bila još dva superfinalista, Miki Sekulovski i Andrijana Petrušovska. Andrijana je bila kod Milija, a Miki i Šejla kod Cece. Andrijani se desio i mali peh, naime pukle su joj pantalone, ali to je brzo riješila, zamjenom za haljinu. Mnogi su očekivali da će se u superfinalu naći Đula Drini i Šejla Zonić, ali to se nije desilo.

Posljednjih dana pobjednica Šejla Zonić osim stresa oko samog finala, doživljavala je i veliki stres po pitanju društvenih mreža. Odnosno zbog ljudi koji su putem društvenih mreža pokušali da je joj napakoste, da navuku gnjev glasača, zbog njenog mentora Cece.

Međutim, istinske ljubitelje pjesme to nije zanimalo. Zanimao ih je Šejlin kvalitet, Šejlina iskrenost, Šejlin talenat. Na kraju je publika tako i odlučila. Sa Šejlom su bili njeni roditelji, roditelji njenog supruga. Posebno je bio emotivan momenat kada je je Šejla zaplakala.

– Plakala sam od sreće, plakala sam zbog svega što mi se u posljednje vrijeme dešavalo, ali bile su to suze olakšanja. U momentu kada sam čula svoje ime doživjela sam kao neki black out. A poslije toga uslijedio je neopisiv osjećaj sreće i divne emocije. Ima dragog Boga i on svakome da kako je zaslužio i kako je bolje za njega – rekla nam je Šejla.

U jednom momentu pored Šejle se našao i njen suprug Armin koji je zaplakao.

– U meni su se probudile emocije koje imam i koje nemam. Ljubav i moral je jedini put u koji vjerujemo kako ja tako isto i Šejla. Prošli smo dosta toga zajedno, svaka ljubav, svako iskreno zalaganje i svaki pošten rad se na kraju i nagradi – rekao nam je Armin.

Šejlina mentorka Ceca Ražnatović je bila presretna.

Bosanski i makedonski

– Nemam riječi kojima bih ovo veče opisala. Sve vrijeme je pored mene bila moja Anastasija, a ja sama ne znam kako da sve to riječima iskažem. Do sada se nije desilo da dva kandidata iz jednog tima budu prvo i drugo mjesto. Dva fantastična vokala, dva bisera, jedan bosanski, jedan makedonski. Srce mi je lupalo kao ludo, a ne znam na koju stranu će da prevagne – rekla nam je Ceca nakon pobjede njene kandidatkinje.

Ceca je za naš portal dala i intervju, a o čemu smo pričali nakon finala saznat ćete uskoro.

Kandidati Violete Miljković nisu uspjeli stići do superfinala, ali Viki je zdušno navijala za sve one koji su nastavili takmičenje.

– Moji kandidati su bili fantastični. Naučili smo ih mnogo toga, osposobili smo ih da mogu da nastave sami da rade. Svi koji su stigli do finala na neki način su pobjednici. Posebno mi je drago što su prvo i drugo mjesto iz Cecinog tima. Nas dvije se inače mnogo pomažemo, jedna drugoj smo velika podrška. Ceca je prije jako mnogo navijala za Nermina Handžića.

Podrška Viki

A kako ona moje, ja isto tako podržavam njene kandidate. Šejli čestitam na pobjedi, čestitam Ceci, čestitam Miliju i njegovoj Andrijani – rekla nam je Viki.

Nakon pobjede uslijedilo je slavlje u bekstejdžu. Od mentora ostali su samo Ceca, Viki i Đorđe David. Marija se uopšte nije pojavila, a među prvima je otišao Dragan Stojković Bosanac.

Bato Šišić (Naj portal)

Poznati

Severina objavila brutalne fotke u bikiniju: ZAR JE MOGUĆE DA IMA 52 GODINE!?

Published

on

Pjevačica Severina  često obraduje obožavatelje svojim fotografijama i snimcima s koncerta. Ovoga je puta oduševila prizorima u bikiniju.

Pozirala je na ostrvu Vrniku u zanimljivom, prljavo bijelom kostimu u kojem je pokazala svoju impresivnu figuru, a čini se da Seve i redovno vježba.

Na glavi je nosila veliki šešir, a na nogama sandale brenda Gucci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

– Šešir tijelo čuva… – napisala je pjevačica u opisu objave, a komentara za njeno izdanje nije manjkalo.

“Zato nema struje u Dalmaciji”, “Savršeno izgledaš, komad si”! “Evo zašto je cijeli internet svjetski kolapsirao”, “Seve kao s druge planete”.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending