Pratite nas

Poznati

‘Naj portal’ na finalu: IZA KULISA ‘ZVEZDA GRANDA’

Published

on

‘Naj portal’ na finalu: IZA KULISA ‘ZVEZDA GRANDA’

Nakon osam mjeseci sjajne pejvačke borbe, maestralnih duela i zajedničkog rada kandidata i mentora, pobjednica 17. sezone popularnog regionalnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda“ je Šejla Zonić iz BiH.

Vidno ushićena Šejla je sa osmijehom je podijelila svoje planove sa medijima:

Samo naprijed

– Više nema povratka nazad, sad samo naprijed i jako. Idem dalje da snimam svoje pjesme i spotove, da gradim svoju
karijeri. Ovo je definitivno bila odskočna daska, stepenica za moj put u nešto mnogo veće.

Dodala je da pobjedu u najgledanijem muzičkom takmičenju planira da proslavi velikim koncertom u BiH, kome se neizmjerno raduje:

– Nadam se da će biti koncert, trebalo bi da bude, da li Tuzla ili Sanski Most, vidjećemo.

Kroz veliko finale je publiku, takmičare i mentore sproveo dobro poznati voditeljski tandem Ana Sević i Voja Nedeljković.

Stručni žiri “Zvezda Granda” su tokom ove sezone činili Ana Bekuta, Marija Šerifović, Svetlana Ceca Ražnatović, Violeta Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David.

U produkcijskom žiriju bili su Snežana Đurišić, Aleksandar Milić Mili i Saša Popović.

Prema propozicijama takmičenja, pobjednika u finalu je izabrala isključivo publika putem SMS glasova. kao i prošle godine. Nagradni fond je i ove godine bogat, pa je tako Šejla Zonić dobila statuu, pjesmu i automobil, kao i kompletan marketing, od televizijskih nastupa do gostovanja.

Osim Šejle, još 19 maestralnih kandidata se borilo za ovu laskavu titulu pobjednika: Miki Sekulovski, Nikolina Perković, Inel Nukić, Julija Petrović, Janko Jankov, Aleksandra Ivanov, Mirza Pandur, Dino Suljić, Antonija Čerkez, Sidik Šabanović, Đula Drini, Stefan Tomić, Jelena Prole, Dejan Dačević, Melisa Zijadić, Rijad Rahmanović, Beta Sudar, Petar Krekić, i Andrijana Petrušovska.

Pobjednici

Najpoznatiji pobjednici “Zvezda Granda” su Branislav Mojićević, Milica Todorović, Dušan Svilar, Darko Lazić, Mirza Selimović i Džejla Ramović.

Osim njih, ovo muzičko takmičenje, koje se održava od 2004. godine, iznjedrilo je i brojne zvijezde, poput Tanje Savić, Slavice Ćukteraš, Stevana Anđelkovića, Rade Manojlović, Milana Dinčića Dinče, Milice Pavlović, Nikoline Kovač, Aleksandre Prijović, Katarine Grujić, Tee Tairović, Teodore Džehverović…

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Poznati

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Published

on

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Kolumbijska pjevačica Šakira (Shakira) nastupila je sinoć na poluvremenu finala Copa Americe na stadionu Hard Rock u Miami Gardensu. Oduševila je naravno energičnim performansom, ali i specijalnim efektima.

Njen nastup je sadržavao i AI elemente koji su uključivali veliku vučicu koja je zavijala na samom početku nastupa. Nakon toga se na bini pojavila kolumbijska pjevačica.

Shakira je stigla u svjetlucavoj kombinaciji srebrnog topa i kratke suknjice te uklađenim čizmama.

Tokom izvođenja energične uvodne pjesme i hita koji joj je obilježio karijeru “Hips Don’t Lie”, pridružila joj se gomila plesača. A pirotehnika je upotpunila doživljaj.

Za njenu izvedbu pjesama “Te Felicito”, “TQG” i “Puntería” sa njenog poslednjeg albuma “Las Mujeres Ya No Lloran”, zeleni plamen, lebdeći crveni dragulji i more smaragdnozelenih talasa okruživali su binu.

Shakira će krenuti na svjetsku turneju koja počinje u novembru i to u Acrisure Areni u Palm Desertu u Kaliforniji 2. novembra. To će biti prva turneja kolumbijske zvijezde od 2018. godine.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending