Pratite nas

Poznati

Najluđa priča sa Eura: On na terenu, a na tribinama i žena i ljubavnica

Published

on

Najluđa priča sa Eura: On na terenu, a na tribinama i žena i ljubavnica

Fudbaler Kajl Voker je najveći nesretnik Evropskog prvenstva, bez obzira na učinak na terenu.

Igrač koji se prije nekoliko mjeseci našao u centru skandala nakon što je otkriveno da je ženinoj najboljoj prijateljici napravio dijete, jučer je imao “utakmicu života”.

Na tribinama u Frankfurtu su ga jučer bodrile i žena i ljubavnica. Doduše, morale su da sjede na različitim stranama, ali obje su djecu obukle u “tatin dres”, zbog čega je nastala prava ludnica na društvenim mrežama, prenosi Mondo.rs.

– Lorin Gudman je potuno luda. Dovela dijete da gleda tatu, ovo je okrutno – glasio je samo jedan komentar u moru onih u kojima se osuđuje ljubavnica.

Lorin Gudman “niko nije zvao” na Euro. Nije zvanični dio “delegacije” koja prati igrače, poput porodice, već je, prema pisanju britanskih medija, sama finansirala put u Njemačku. Zbog toga je dobar dio pratilaca na mrežama naziva progoniteljkom i provokatorkom.

Poznati

Da li je Baba Vanga pogodila za Trampa: BIVŠI PREDSJEDNIK AMERIKE ĆE OSTATI GLUH, IMA LI S OVIM VEZE POKUŠAJ ATENTATA

Published

on

Foto: Brendan McDermid/REUTERS
Da li je Baba Vanga pogodila za Trampa: BIVŠI PREDSJEDNIK AMERIKE ĆE OSTATI GLUH, IMA LI S OVIM VEZE POKUŠAJ ATENTATA
“Balkanski Nostradamus”, kako je baba Vangu prije nekoliko godina prozvao cijeli svijet, predvidjela je pojavu misteriozne bolesti, misleći na koronavirus u 2020. godini. Tada je, govoreći o užasnoj pošasti, naglasila da će se “moćni” predsjednik također razboljeti.

– Predsjednik, 45. po redu, razboljet će se i ostat će gluv. A otkriće mu se i tumor na mozgu – rekla je baba Vanga.

Na društvenim mrežama danas se, očekivano, ponovo priča o proročanstvu Babe Vange da će Tramp ostati gluh.

Razlog naravno jučerašnji pokušaj atentata na bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa tokom predizbornog skupu u Butleru, Pennsylvaniji. Tada je Tramp pogođen u uho, nakon čega se podigao obljiven krvlju koja je šikljala iz uha.

FBI je objavio ime napadača, kazavši da se radi o 20-godišnjem Thomas Matthew Crooksu.

– FBI je identificirao Thomasa Matthewa Crooksa, 20, iz Bethel Parka, Pennsylvania, kao subjekta umiješanog u pokušaj atentata na bivšeg predsjednika Trampa (Donalda Trumpa) 13. jula u Butleru, Pennsylvania – navodi se u saopćenju saveznih istražitelja.

Što se baba Vange tiče, ona je predvidjela i zastrašujući cunami koji se na sreću (još) nije dogodio, a rekla je i da će biti navodno  atentat  na ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Iako odavno nije među živima, baba Vanga je predvidjela 11. septembar u SAD, cunamije u Japanu, kao i Bregzit.

(Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending