Pratite nas

Poznati

Srbijanska glumica pala s pozornice tokom predstave: PREBAČENA U BOLNICU

Published

on

Foto: OLIVER BUNIĆ / RINGIER

Srbijanska glumica pala s pozornice tokom predstave: PREBAČENA U BOLNICU

Branki Petrić pozlilo je sinoć tokom izvođenja predstave u pozorištu Madlenijanum, prenose mediji.

Srbijanska glumica je pala sa pozornice tokom predstave i doživjela težu povredu.

Kako se saznaje, u pozorištu Madlenijanum sinoć se igrala drama „Da krenemo ispočetka”, kada je došlo do nepredviđenih okolnosti.

Legendarnoj dramskoj umjetnici je pozlilo kada je izgubila ravnotežu i pala sa pozornice na kojoj se nalazila u tom trenutku.

Odmah je kontaktirana Hitna pomoć koja je pravovremeno odreagovala.

Ljekari su ubrzo stigli u pozorište, a glumica je prebačena u bolnicu, na ortopediju, jer je zadobila povredu ramena.

Sumnja se da je uzrok nesvjestice visoka temperatura i nedostatak kiseonika, ali će glumica svakako ići na dodatne pretrage koje doktori budu zahtijevali.

Uz Branku su trenutno članovi porodice, te vjerujemo da će oporavak teći svojim tokom i da će se ona uskoro ponovo naći na daskama koje život znače.

Poznati

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Published

on

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Kolumbijska pjevačica Šakira (Shakira) nastupila je sinoć na poluvremenu finala Copa Americe na stadionu Hard Rock u Miami Gardensu. Oduševila je naravno energičnim performansom, ali i specijalnim efektima.

Njen nastup je sadržavao i AI elemente koji su uključivali veliku vučicu koja je zavijala na samom početku nastupa. Nakon toga se na bini pojavila kolumbijska pjevačica.

Shakira je stigla u svjetlucavoj kombinaciji srebrnog topa i kratke suknjice te uklađenim čizmama.

Tokom izvođenja energične uvodne pjesme i hita koji joj je obilježio karijeru “Hips Don’t Lie”, pridružila joj se gomila plesača. A pirotehnika je upotpunila doživljaj.

Za njenu izvedbu pjesama “Te Felicito”, “TQG” i “Puntería” sa njenog poslednjeg albuma “Las Mujeres Ya No Lloran”, zeleni plamen, lebdeći crveni dragulji i more smaragdnozelenih talasa okruživali su binu.

Shakira će krenuti na svjetsku turneju koja počinje u novembru i to u Acrisure Areni u Palm Desertu u Kaliforniji 2. novembra. To će biti prva turneja kolumbijske zvijezde od 2018. godine.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending