Pratite nas

Poznati

Haos na ulicama Berlina zbog Ivane Knoll

Published

on

Foto: Instagram

Ivana Knoll je zvijezda i u Berlinu.

Juče je Hrvatska poražena od Španije tokom prvog meča na Evropskom prvenstvu, ali Ivana cijelog dana nije skidala osmijeh.

Na putu do stadiona naišla je na vatrenu Ivanu reporterka čuvenog Sky sporta.

Poželjela je da porazgovara sa navijačicom iz Hrvatske i čuje njena predviđanja o meču, a taman kada je Knoll krenula da priča šou su preuzeli navijači.

Nisu dozvolili Ivani da govori, skandirali su joj i pjevali, pravili selfije…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Knoll je bila zatečena, a nije uspijevala da sastavi rečenicu, i od smijeha i od buke.

Na kraju je nekako uspjela da najavi “tačan” rezultat – 2:1 za Hrvatsku. Nije ni pomišljala da će Hrvati primiti tri gola.

Žestoko je omašila, ali makar ima čime da se pohvali na Instagramu.

– Najbolji intervju ikad – napisala je ona ispod snimka.

 

Poznati

Lepa Brena zapalila Krk, hiljade ljudi pohrlile u Diamond uprkos toplotnom udaru

Published

on

Foto: Marin Ćuk/Premier Media Group

Lepa Brena je sinoć u klubu na Krku svojim energičnim nastupom opet pokazala zašto važi za neprikosnovenu balkansku muzičku megazvijezdu.

Ni najtopliji dan u godini kad su gorili i nebo i zemlja, ni opšti saobraćajni kolaps zbog njenog koncerta nisu spriječili hiljade fanova da strpljivo čekaju u redu i sinoć dođu na jedan od najiščekivanijih ljetnih koncerata na Jadranu.

Muzička diva odužila im se nesvakidašnjim koncertom. Više od dva sata u luksuznom klubu „Diamondu“ je vladao “brenotres” od Breninog ritma koja se ni minute nije zaustavljala. Pjevala je uglas s vjernom publikom, plesala i svako malo bila prekidana ovacijama.

Pjevačica se čak usred koncerta i spuštala među ljude kako bi se izgrlila s fanovima, dirnuta njihovim euforičnim reakcijama. Sve je gorilo. Atmosfera na priloženim slikama može tek nagovijestiti kakva je to bila opšta ludnica.

– Kakva čarobna noć, kakvi divni ljudi, kakva nezaboravna atmosfera… Nema veće nagrade za nas pjevače nego kad od publike dobiješ ovakav fantastičan doček – istakla je muzička diva ispraćena pljeskom od publike koja će je nesumnjivo isto tako energično pratiti i na velikim spektaklima koje u decembru priprema četiri dana zaredom u zagrebačkoj Areni.

Nakon Breninog koncerta, više nema sumnje, Malinska na otoku Krku ovog je ljeta postala prijestonica najluđe zabave na Jadranu. Luksuzni klub “Diamond” iz sedmice u sedmicu obara rekorde raskošnim programima.

Večeras već dolazi Senidah, a potom u narednim danima Tea Tairović, Nikola Rokvić, Saša Matić, Severina, Milica Pavlović, Dj Robert Sanchez, Dj David Morales, Dragana Mirković, Grše, “Prljavo Kazalište”… Lista koncerata nadopunjuje se iz dana u dan.

Zbog ogromnog interesa organizatori apeliraju na publiku da ulaznice kupuju na platformi entrio.hr, a VIP stolove, nakon što kupe ulaznice, mogu rezervirati na društvenim mrežama kluba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending