Pratite nas

Poznati

Sjećate li se navijačice bh. korijena koja se proslavila u Dohi: KONKURENCIJA IVANI KNOLL

Published

on

Sjećate li se navijačice bh. korijena koja se proslavila u Dohi?

Večeras počinje Europsko prvenstvo u nogometu, a navijači iz cijelog svijeta pohrlili su u Njemačku.

Na društvenim mrežama oglasila se i Magdalena Keškić, navijačica koja je 2022. godine privukla pažnju na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru.

Pozirala je u badiću na prepoznatljive kockice, a pohvalila se i noktima uređenim posebno za prvenstvo. Inače, Luka Modrić joj je omiljeni nogometaš, a dala je da joj nacrtaju njegovu “desetku”.

– Imam dvije karte za utakmicu između Albanije i Hrvatske. Potražnja je bila velika – napisala je Magdalena uz objavu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magdalena Keškić (@lenakeskic)

Podsjećamo, Keškić se preko noći se proslavila u Dohi zbog svog izgleda i navijačkih outfita u kojima je dolazila bodriti Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu. Tada je otkrila kako nije očekivala toliko dozu popularnosti gdje su je, navodno, primijetili i pojedini hrvatski igrači.

Njemica bh. korijena (otac joj je iz Kupresa) vrlo brzo se našla u fokusu stranih medija. Naročito je privukla pažnju Hrvata kojima je brzo postalo jasno da je njihova omiljena navijačica – Ivana Knoll, dobila konkurenciju.

 

Poznati

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Published

on

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Kolumbijska pjevačica Šakira (Shakira) nastupila je sinoć na poluvremenu finala Copa Americe na stadionu Hard Rock u Miami Gardensu. Oduševila je naravno energičnim performansom, ali i specijalnim efektima.

Njen nastup je sadržavao i AI elemente koji su uključivali veliku vučicu koja je zavijala na samom početku nastupa. Nakon toga se na bini pojavila kolumbijska pjevačica.

Shakira je stigla u svjetlucavoj kombinaciji srebrnog topa i kratke suknjice te uklađenim čizmama.

Tokom izvođenja energične uvodne pjesme i hita koji joj je obilježio karijeru “Hips Don’t Lie”, pridružila joj se gomila plesača. A pirotehnika je upotpunila doživljaj.

Za njenu izvedbu pjesama “Te Felicito”, “TQG” i “Puntería” sa njenog poslednjeg albuma “Las Mujeres Ya No Lloran”, zeleni plamen, lebdeći crveni dragulji i more smaragdnozelenih talasa okruživali su binu.

Shakira će krenuti na svjetsku turneju koja počinje u novembru i to u Acrisure Areni u Palm Desertu u Kaliforniji 2. novembra. To će biti prva turneja kolumbijske zvijezde od 2018. godine.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending