Pratite nas

Info

Ekološka katastrofa: SARAJEVSKOJ ULICI DALI IME “ULICA KANCERA”

Published

on

Na ulazu u Visoko iz pravca Podlugova i Breze nalazi se Sarajevska ulica, koju su mještani nazvali “Ulica kancera”. Prema tvrdnjama ovdašnji žitelja, koje plasiraju na društvenim mrežama, ovdje je jako puno bolesnih ljudi sa najtežim oboljenjima. Najčešće dijagnoze su rak!

U ulici Sarajevska mnoge žene su operisane čak i po dva puta, od teških oboljenja, dok su neki stanari i umrli od istih, što se također da provjeriti. Sve u svemu ne trebam ponavljati da sam se zbog ove ekološke katastrofe pogubne za zdravlje mještana i čistoću rijeke obraćao svim nadležnim institucijama u BiH, i ovaj veliki problem će se rješavati putem krivičnih prijava! – stoji između ostalog u obraćanju javnosti jednog Visočaka.

Mještani protestvuju svuda. Kažu:

“Ovdje se ne može premještati smeće, animalni , građevinski i ostali otpad iz svih mjesnih zajednica opštine Visoko. Ovdje je obala rijeke Bosne koju su u krugu JKP Visoko “PROŠIRILI” smećem i otpadom i lugom 100 m. Ovdje se ne može ostavljati preko 100 tona smeća do sutrašnjeg dana, preko vikenda, preko praznika. Znači non-stop, se truje čitava opština Visoko.

Pet metara od naših stanova, od poslovnih objekata, od Konjičkog kluba gdje dolaze bolesna djeca na terapijsko jahanje, u neposrednoj blizini stadiona gdje treniraju mala djeca FK “Čaja”.

Ove iste fotografije i video zapise, sam davno dao lično na “stiku” šefici općinske inspekcije, pismeno se obraćao više puta članovima inspekcije, kao predstavnik mjesne zajednice, da bi mi oni rekli kako su njoj u komunalnom rekli da deponija u Mošćanici “ne radi popodne”, ….itd,

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending