Pratite nas

Info

Novopazarski manijak: OVAJ MOMAK VIRI KROZ PROZORE, A NJEGA SNIMALE PAZARKE!

Published

on

U više novopazarskih naselja, posljednjih dana u večernjim satima pojavljuje se za sada nepoznati muškarac koji ulazi ljudima u dvorišta, zaviruje kroz otvorene prozore kupatila i spavaćih soba, a onda masturbira i urinira, ponekad ponešto navodno i ukrade.

Ove tvrdnje pojavile su se na više objava na Facebooku korisnika iz Novog Pazara, uz fotografije i snimke, a snimnak je stigao i do YT kanala.

Na jednom od snimaka vidi se muška osoba koja ulicom šeta sa rukom na polnom organu, zatim ulazi u jedno od dvorišta i viri kroz prozor.

“Pažnja. U ulici Rasima Halilovića skoro svake noći dolazi ovaj manijak, oko pola dva poslije ponoći. Sinoć je gledao u kupatilo kod komšije i samozadovoljavao se, a isto tako i gleda šta će da ukrade. Sinoć sam ga jurio. Skoro svaku noć on u isto vreme šeta po ulici. Obratio sam se policiji, njih to mnogo ne zanima. Komšije, čuvajte se”, jedna je od pomenutih objava na Facebooku.

Jedna Novopazarka je objavila da je “ista osoba njenu majku prošle godine posmatrala kroz prozor”.
“Uporedila sam snimak, on je”, stoji u objavi ove Novopazarke koja je objavila snimak od prošle godine na kome se vidi muška osoba kako ulazi u dvorište i viri kroz prozor.

Muškarac koji se pominje u objavama snimljen je inače u više novopazarskih naselja, pored ostalog i u strogom centru grada.

Jedan od korisnika Facebooka napisao je da je ovog mušakrca vidio u svom dvorištu kako urinira po kolima pa je pozvao komšije da se samoorganizuju i uhvate ga, a zatim predaju policiji.
Na jednom od snimaka vidi se i zelena stolica koju ovaj muškarac navodno koristi kad su prozori visoki i na koju se penje da bi zavirivao u domove Novopazaraca.

I eto, dok je on “lovio” golotinju ili “điđi miđi” kroz prozor, njega su “ulovile” dvije Novopazarke. Poslušajte njihove komentare:

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending