Pratite nas

Info

Pali na granici zbog 100.000 funti: NOVAC SAKRILI U VEKNI HLJEBA, ČIPSU, PELENAMA, ULOŠCIMA…

Published

on

Carinici Srbije spriječili britansku porodicu da prenese neprijavljenih 100.000 funti: Pogledajte gdje su sve krili novac. Kako je javila Srna, otkrili su to sinoć oko 21.00 sat na izlazu iz Srbije prema Bugarskoj. Navodno, krenuli sun a ljetovanje u Tursku.

Nakon detaljnog pregleda “Audija” britanskih registarskih oznaka u različitim stvarima i namirnicama pronašli su više od 100.000 funti, a prijavili su da imau samo lični prljag.

Kada su carinici počeli trkeljati po stvarima, samo su počele izlijetati funte. Bilo ih je u gotovo svim stvarima koje su ponijeli sa sobom na put; u vekni hljeba, kesici čipsa, pakovanjima vlažnih maramica, kuhinjskih krpa, higijenskih uložaka, “pampers” pelena, pa i u deterdžentu za pranje veša.

Roditelji, dvoje djece koja su putovala sa njima, su, upitani da li imaju nešto za prijavljivanje, rekli da sa sobom nose samo lični prtljag i ukupno oko 9.000 do 10.000 eura.

U saopštenju je navedeno da se ispostavilo da novca ima znatno više, jer čim su carinici započeli kontrolu, najprije su u kesi sa hranom pronašli veknu hljeba, “nafilovanu” svežnjevima novčanica, a onda i u drugim stvarima.

Svakom članu porodice vraćen je iznos u protivvrijednosti od 10.000 eura, odnosno ukupno 40.000 eura, dok je ostatak od 71.555 funti zadržan do okončanja prekršajnog postupka.

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending