Pratite nas

Info

Da li je “Milina ada” ukleta: NAKON ŠTO JE “PROGUTALA” ČOBANA, SANA DANAS SEBI UZELA SINA I BRATA BILALA BOSNIĆA

Published

on

Lokalitet “Milina ada”, koji se nalazi u blizni sanskog sela Čaplje, koje se ugnijezdilo na obalama Sane, u narodu je prozvan “prokleto kupalište. Skoro svake dvije do tri godine ovdje strada neko ko poželi da se rashladi u, za oči, prelijepoj Sani.

Sana je zaista lijepa Rijeka, ali ovdje je najljepša. Mami, kao da namiguje kupačima!

Međutim, i zavara ih. Tako je bilo nedavno sa jednim pastirom. Nesretni mladić je doveo tu stado, pa se odlučio okupati. Nažalost, bilo je to kobno kupanje.

Gotovo, identična situacija desila se i sa bratom Omerom i sinom M.B. Bilala Bosnića. I oni su došli da se osvježe
Dječak I njegov amiđa su se kupali na ovome mjestu, a u njihovom društvu bila je još jedna odrasla muška osoba. U jednom trenutku dječak je zagazio u dublju vodu, te ga je ponijela riječna matica, a navodno je bio neplivač.

Amiđa, koji je bio neplivač, panično je potrčao da spašava bratića. Prema kazivanju očevidaca petnaestogodišnjak ga je čvrsto prihvatio, ne dozvoljavajući mu da se razdvoje. Nakon nekoliko minuta borbe obijica su smrtno stradala u Sani. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending