Pratite nas

Info

Paklene vrućine: MOSTARCI PEKU JAJA NA ASFALTU, PORUČUJU “AKO POTRAJE PRŽIT ĆEMO I HRENOVKE”

Published

on

Nesnosne vrućine koje su ovih dana pogodile Mostar i Hercegovinu, nisu dostigle rekorde od prije tri godine, kada se živa u termometru bila približila pedesetom podikou. Ali, su blizu…

Po uzoru na jednog Mostarca koji je 2017. godine oko 17,00 sati, na temperaturi od 50 stepeni Celzijusa, i danas su neki predlagali da se na uzavrelom asflatu počnu peći jaja.

– Uskoro ćemo i hrenovke kuhati na asfaltu – hvale se pojedini Mostarci s obje strane Neretve. Sunce podjednako prži i istočnu i zapadnu stranu, zbog nacionalizma i inat politike, podijeljenog grada.

– Džaba ezani i zvona sa crkava, izgleda sve će biti sprženo. Onaj što sve vidi i zna odlučio je da na potamani, jer smo se u ime Boga/Allaha udaljili od Stvoritelja – kaže jedan stariji Mostarac.

Ovih dana žive na termometrima Mostaru, ali i u drugim dijelovima Hercegovine skaču preko 40 stepeni. Asfalt gori, automobili su užareni, Neretva mlaka…

Za Hercegovinu je upaljen crveni alarm, što znači da su temperature opasne po život i zdravlje. Sudeći po objavama građana, bilo je i više. (Naj portal/Foto:Anadolija)


.

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending