Pratite nas

Info

Crna hronika: SARAJLIJA TEŠKO POVRIJEDIO BRATA BLIZANCA

Published

on

Sarajevska javnost je u šoku nakon sinoćnje nesreće u naselju Neđarići (oko 22,40 h) u kojoj je stradao jedan od braće blizanaca. Njihova imena još uvijek se drže u tajnosti, ali prema kazivanju očevidaca riječ je 28-godišnjacima.

Do nesreće je došlo kada su braća, svaki u svome vozilu, bukvalno se utrkivali. U jednom trenutku njihova vozila su se bukvalno “slijepila”, a nakon toga vozilo jednog blizanca je udarilo u treće vozilo, koje se naazilo u saobraćaju.

Nakon sudara, povrijeđeni 28 – godišnji mladić A.M. je ispao iz vozila. Pomoć mu je ukazala ekipa Hitne pomoći, koja ga je prevezela u KCUS.

Policija je dala slijedeće saopćenje:

“Sudarili su se “mercedes”, kojim je upravljao povrijeđeni mladić, i “seat leon”, za čijim upravljačem je bio S. M. (1992). Nakon sudara sa “seatom”, automobil “mercedes” se odbio i odario u “audi A4”, kojim je upravljao N. I. (1971), a potom izletio s kolovoza i udario u stablo pored ceste.

Kada je uvidio šta je uradio brat blizanac S. M. se vozilom “seat leon” udaljio sa mjesta nesreće, a pronađen u ranim jutarnjim satima. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending