Pratite nas

Info

Omaklo mu se u taksiju: “PUSTIO VJETAR”, PA ZARADIO I ZATVORSKU KAZNU

Published

on

Pijani putnik koji je “pustio gas” (narodski, prdnuo) u Uberu osuđen je za napad.

Džejmsu Maletu se omaklo dok ga je Aleksander Bončev vozio u noćni klub u Bristolu. Bončev je poslije toga izgubio živce jer je trpio bezobrazluk putnika do tog trenutka a iako je Maletov “zločin” bio relativno bezazlen, izbacio ga je iz automobila, prenosi Bristol Live.

Malet je zatim napao vozača, koji mu je uzvratio u samoobrani. Tužlac Dejvid Skat na sudu je opisao kako je Bončev primio poziv Maleta i još troje putnika.
“Dok ih je vozio, tuženi je ispustio vetar, Bončevu je to bilo uvrjedljivo i rekao im je da napuste vozilo”, dodao je.

Malet mu je poslije toga zaprijetio batinama i udario ga u glavu, ali pokazalo se da je vozač snažniji jer ga je udario i oborio na pod.

Malet je sa prijateljicom otišao, ali policija ih je ubrzo pronašla. Kako kažu, osim što je imao rasječenu usnu, bio je prilično pijan i nasilan prema policajcima.
Bončev je u napadu slomio prst, nije više mogao da radi, pa je ostao bez posla i stana. U međuvremenu se vratio u rodnu Bugarsku.

Malet je osuđen na šest mjeseci zatvora, i mora da odradi 120 sati javno korisnog rada. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending