Pratite nas

Poznati

Bravo majstore: POGLEDAJTE ADILOVIĆEV SKOK NA GLAVU, KOJEM JE APLAUDIRAO I DŽEKO (VIDEO)

Published

on

Bivši napadač Željezničara, Eldin Adilović trenutno odmara i uživa u Dubrovniku. Uživa sa Edinom Džekom i još nekoliko jarana. Izgleda da se oporavio od povreda

Adilović je objavio danas i sjajan video na Instagramu koji je oduševio sve. Izveo je skok na glavu za koji je zaista potrebna velika hrabrost.Na ovom potezu aplaudirao mu je I Edin Džeko (Naj portal/Foto Screnschot)

Poznati

Tifa slavi 64. rođendan: Ni ne pomišlja na penziju

Published

on

Legendarni pjevač Mladen Vojičić Tifa danas slavi 64. rođendan.

Mada mnogi u njegovim godinama polako pomišljaju na penziju, kod Tife to nije slučaj, piše Raport.ba. On punom parom nastupa s “Bijelim dugmetom”, koje se nalazi na slavljeničkoj turneji povodom 50 godina grupe.

Osim toga Tifa je aktivan i u studiju, a veliku radost mu pričinjavaju njegove dva mačka koja je udomio prije nekoliko godina.

‘Naj portal’ na promociji filma “Dolina ćupova”: TIFA SE RASPLAKAO PA NAPUSTIO DVORANU

Njegova supruga Ljilja i on izuzetno su ponosnu na kćerku Saru, mladu sarajevsku glumicu i pjevačicu. Nedavno je dobila ulogu u mjuziklu “Jadnici”, koji će krajem novembra imati premijeru u zagrebačkom Kazalištu Komedija. Sara će glumiti lik Eponine.

Članica je grupe “Dolija”, popularnog sarajevskog metal benda. U Sarajevu je ostvarila i zapažene uloge u nekoliko mjuzikla.

Mnogi se slažu da Tifinu kćerku, s obzirom na njene izvanredne vokalne sposobnosti, čeka sjajna karijera. Sara pjeva od ranog djetinjstva, a u svemu je imala veliku podršku roditelja.

Tifa je istinska sarajevska legenda, gotovo cijelo vrijeme opsade ostao je u svom rodnom gradu, a nezaboravna je njegova maestralna i emotivna izvedba pjesme “Grbavica”.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending