Pratite nas

Poznati

Drugi čovjek: KAD JE MC STOJAN BIO BURENCE BEZ OBRVA

Published

on

Popularni Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, svoju estradnu stazu je počeo krčiti prije petnaestak godina. Za to vrijeme je bilo uspjeha i promašaja, ali kada se sve podvuče MC Stojan je omiljen kod publike, šta god pjevao.

Njega na Instagramu prati više od pola miliona ljudi. U muzičkom smislu ostao je vjeran svom neuobičajenom stilu, po kome je i postao poznat 2005. godine, kada je objavio kontoverznu pjesmu “Bičuj me Stojane”.

Tada je izgledao malo drugačije. Tih vremena se prisjetio i na Instagramu, na kojem je podijelio svoju fotografiju staru 10 godina. Evo šta je napisao:

“Ja pre 10 godina, 20 kilograma više. Ali obrve su ovde odnele ubedljivu pobedu”, napisao je on preko fotografije koju je objavio u okviru storija, a na kojoj se vidi da je tada čupao obrve. (Naj portal/Foto:Screenshot Instagram)

Poznati

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Published

on

Jelena Rozga

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Strah Jelene Rozge ne jenjava već skoro godinu dana. A za sve je kriv jedan muškarac, ne možemo reći da je njen fan, već fanatik.

Naime, atraktivnu Hrvaticu uznemirilo je prijeteće pismo koje je dobila dok je odsjedala u jednom hotelu spremajući se za nastup. O nemilom događaju nije željela da priča.

Kako su tada tvrdili mediji, pjevačicu je na vratima hotelske sobe dočekala uznemirujuća poruka koja ju je toliko uplašila da je strahovala za život, prenosi Gloria.

– Jelena je dobila cedulju na kojoj je pisalo nešto što ju je mnogo uznemirilo. Nikome, pa čak ni svom menadžeru nije htjela da otkrije šta piše i zbog čega je uznemirena i pod stresom. Samo je zamolila da se skrene pažnja organizatorima i da želi da ima veći krug obezbjeđenja oko sebe. Čak je rekla da će platiti ljude samo da se pojača kada bude dolazila na nastup – izjavio je izvor za “Kurir”, pa nastavio:

– Kako se priča, od kada ju je prije par godina uhodio po Splitu jedan od fanova koji joj je noću dolazio na vrata stana, morala je sve da prijavi policiji i traži policijsku zaštitu. Jelena živi u strahu za svoj život, ovo ju je baš uzdrmalo.

Strah Jelene Rozge za sopstvenu bezbjednost bio je ogroman. Ali ipak nije željela nikome da otkrije detalje sadržaja poruke:

– Iako su svi insistirali da im kaže o čemu je riječ, samo je rekla da je sve u redu i da joj se javljaju fanovi koji nekad mogu biti malo naporniji – ispričao je izvor blizak pjevačici koja se izgleda baš uplašila da će je neko povrijediti.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending