Pratite nas

Poznati

Gdje su danas “Kursadžije”: ĐURO PALICA SE BORI ZA ZDRAVLJE, GEDŽA RAZNOSI PICE, A ALBANAC PRODAJE KARTE…

Published

on

Godinama su bili ekipa koja je uveseljavala milione ljudi kraj malih ekrana, ali I publiku koja je širom bivše Jugoslavije dolazila na njihove predstave. Definitvno, nakon “Audicije” glumačka ekipa koja je sačinjavala “Kursadžije” bila je najprijatnije osvježenje u zadnjih 20 godina.

Ali, sve štp je lijepo, čini se, kratko traje. Tako je bilo i sa “Kursadžijama”. Ekipa se razišla ali većini glumaca iz ove postave danas ne cvjetaju ruže. Čak se više i ne bave glumom. Sudbina im je namijenila baš nezahvalne uloge, ali svi pošteno zarađuju komad hljeba.

Glumac Saša Pantić, koji je u “Kursadžijama” glumio Albanca, danas radi u Budvi kao prodavač karata. Kaže, da se na takav način trudi da na pošten način zaradi za hljeb, ali i da približi pozorište širim narodnim masama.

Ranko Goranović je magistar defektologije, a poznat je po ulozi Gedže u TV i pozorišnom serijalu „Kursadžije“. Punih 19 godina je radio u Vodovodu, a onda dobio otkaz. Sada raznosi pice.

– Desilo mi se ono što se desilo i oko 51% građana u Srbiji koji preživljavaju. To su otkazi i pripremanje za ulazak u Evropu – iskren je Ranko, koji ističe da i pored novog posla nikada nije prestao da se bavi glumom.

Glumac Andrija Kovač, koji je igrao Hrvoja, prvi je dobio otkaz iz “Kursadžija” još 2011. godine. I on se snalazi kako zna i umije.
Nije sretan ni Đura Palica (glumac Branko Babović). On je prošle godine završio u bolnici, gdje mu je hitnom operacijom spašen život operacijom debelog crijeva. OPoravak teče dosta sporo, ali ide na bolje. (Naj portal/Foto: You Tube)

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending