Pratite nas

Poznati

Ode i Zisko u političare: UKLONITI OVE ŠTO NE ZNAJU VODITI KRAVU, A KAMO LI LJUDE!

Published

on

Goraždanski pjevač i šoumen Aziz Gluščević Zisko odlučio je da se otisne u političke vode. Kandidovao se ispred jedne političke stranke za vijećnika u Gradskom vijeću Goražda.

Nije prvi, koji je pjevački i šoumenski mirkofon zamijenio političarskim. Na estradi nema posla, a u politivi ništa ne radiš, a primaš dobre i redovne plate svakog mjeseca.

– Vrijeme je da se uključim za bolje sutra naše mladosti. Pojedinci ne znaju voditi kravu, a ne da vode ljude. Svako živ se upetljao tu gdje im nije mjesto, Ne može mesar biti doktor, niti doktor može biti obućar. Svako neka se bavi svojom strukom – kaže Zisko. (Naj portal)

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending