Pratite nas

Info

Neviđena tuča na „Danima Bosanskog Grahova“: PORODIČNO ŠAKETANJE ZBOG PJEVAČICE

Published

on

Masovna tuča, koja je otpočela zbog nesporazuma oko muzike i pjevačice, dogodila se tokom proslave zavičajnog udruženja na tradicionalnoj manifestaciji „Dani Bosanskog Grahova“, koja se svake godine održava na Ledinama (Srbija, gdje su mnogi Grahovljani nakon rata pronašli svoj novi dom).

Do incidenta je došlo između dvije porodice, a na snimku sa lica mjesta, vidi se muškarac koji stoji na stolu i, u svađi, odguruje ljude koji nasrću na njega, da bi potom skočio među njih. U tom momentu počela je masovna tuča. Kako saznajemo, muškarci su se međusobno tukli i koristili flaše za obračun.
Prema kazivanju izvora prvo je došlo do verbalne rasprave, a zatim i tuče, a za sve je kriva pjevačica. Nije potovala redoslijed narudžbi.

Muškarci su se tukli u više grupa, udarajući se međusobno rukama i nogama i bilo ih je nemoguće razdvojiti. Dok su se neki međusobno udarali pesnicama u glavu, drugi su pojedince obarali na zemlju i krvnički ih šutirali dok leže.

Na snimku se istakao momenat u kom više muškaraca drži jednog mladića, dok ga jedan muškarac pesnicama udara u glavu. Jedna grupa muškaraca uspjela je da ih razdvoji, a mladić je, dok su nastavljali da se svađaju, ostao da nepomično leži.

Četiri člana jedne porodice zadobilo je lake povrede i kolima Hitne pomoći prevezeni su u Urgentni centar. Kod N. Š. (34), I. Š. (60), J. Š. (60) su konstatovane lakše tjelesne povrede, dok su kod M. Š. (32) konstatovane teške tjelesne povrede.

Izgleda da su članovi druge porodice S. D. (49), S. D. (25) i M. D. (24) bili jači u ovom obračunu. Njima nije bila potrebna medicinska pomoć. (Naj portal)

Info

Kakav mangup: GLUMIO RETARDA DA BI GA SESTRE KUPALE, A POJEDINE I ZADOVOLJAVALE

Published

on

Dvadesetdevetogodišnji Rutledž Deas Četvrti iz Luizijane priveden je u policijsku stanicu poslije silnih prevara koje je prethodnih mjeseci izvodio kući sa medicinskim osobljem.

On se mjeecima pretvarao da je mentalno hendikepirana osoba kako bi od sestara koje bi dolazile kući dobijao naklonost, kupanje i njegu, piše Oxygen.com.

Rutledž je po internetu istraživao koje su službe bile najpogodnije za ispunjenje bolesnih fantazija. Prednost su imale one koje su na sajtovima pokazivale i kako izgledaju sestre.

Potom bi ih zvao telefonom govoreći da je on zaista Rutledž, ali je tražio pomoć za 18-godišnjeg brata “Korija” koji naravno nije postojao.

Potom bi ih čekao na vratima govoreći im da je “stariji bata” Rutledž na poslu i da ga je ostavio samog. Konstantno bi pred sestrama glumio da je mentalno poremećen i one su redom padale na to.

Od žena je tražio da ga prije svega kupaju i mijenjaju mu pelene, a nekima je zahtijevao mu miluju međunožje jer se tako, kako im je govorio “lakše opušta pred spavanje”. Dvije sestre su pristale na to, a kod jedne se “Kori” otkrio.

“Nije mogao da sakrije potpunu uzbuđenost i zgrabio je ženu u kadu kraj sebe. Momentalno je otkrio svoje pravo lice i ona je istrčala i vrištala.

Rutledž se tu uplašio da će biti otkriven, pa se pretvarao da plače poput malog djeteta. Nažalost po njega, ta gluma više nije prolazila i sestra ga je prvo prijavila ustanovi za koju radi, a onda je kontaktirana i policija”, rečeno je u policijskoj stanici u Uačita Parišu, Luizijana.

Rutledž Deas Četvrti dobio je petogodišnju uslovnu kaznu i 400 sati dobrotvornog rada. (Naj portal)

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending