Pratite nas

Info

Bizarna priča o incestu: UBILI NJENOG MOMKA, A ONDA SE OTAC I KĆERKA VJENČALI

Published

on

Sud u Minesoti prisustvovao je posljednjih mjeseci mučnom i bizarnom suđenju tokom kojeg je i Amanda Meklur priznala da je cijelog života “gajila simpatije” prema ocu Leru Mekluru, koji je inače registrovani seksualni napasnik. Ni njen otac nije bio ravnodušan prema njoj. Leriju je 55, a Amandi 31 godina.

Shvatili su da su zaljubljeni jedno u drugo prije tri godine, nakon što je Amandin otac izašao iz zatvora.

Zbog te incest ljubavi oni su odlučili da likvidiraju Amandinog momka 38 – godišnjeg Tomasa Mekgvajera. Leri je ubio “suparnika” tako što mu je prvo razbio glavu vinskom flašom, a onda mu je ubrizgao kristalni metadon. Sve je to učinio da bi ga se zauvijek riješio jer je bio zaljubljen u njegovu kerku. On to nije mogao da podnese.

Plan su otac i kćerka zajedno skovali, nakon što se Amanda nikako nije mogla da riješi Tomasa. Nakon što su ga ubili, tijelo su odnijeli dvadesetak kilometara dalje do napuštenog groblja gdje su ga zakopali.

Potom su se prepustili incestu i bolesnim strastima. Poslije dva mjeseca, oni su se i vjenčali! Ipak, Amanda nije ni slutila da će njen otac Leri “pući”.

Nevjerovatno, ali Leriju se pojavila griža savjesti. Želio je poslije nekoliko odlazaka u zatvor miran ostatak života, a znao je da ako se ovo otkrije, ne gine mu doživotna robija. Tako je anonimno obavijestio policiju gdje je tijelo, a onda im je sredinom novembra 2019. napisao i pismo u kojem se manje-više kaje zbog svega.
S druge strane, kćerka je sve negirala na sudu, pa je počeo višemjesečni proces, okončan proglašenjem krivice za oboje i to za prvostepeno ubistvo.

Amandi nije bilo svejedno što je otac popustio u priči, pa mu je prijetila, a i preko jedne rodice pokušala da mu naudi. Na kraju mu je poručila da će gorjijeti u paklu i da će cijeli život imati njen lik pred sobom “koji mu jede dušu”.

Njih dvoje su osuđeni na zatvorske kazne u trajanju po 15 godina.(Naj portal)
.

Info

Kakav mangup: GLUMIO RETARDA DA BI GA SESTRE KUPALE, A POJEDINE I ZADOVOLJAVALE

Published

on

Dvadesetdevetogodišnji Rutledž Deas Četvrti iz Luizijane priveden je u policijsku stanicu poslije silnih prevara koje je prethodnih mjeseci izvodio kući sa medicinskim osobljem.

On se mjeecima pretvarao da je mentalno hendikepirana osoba kako bi od sestara koje bi dolazile kući dobijao naklonost, kupanje i njegu, piše Oxygen.com.

Rutledž je po internetu istraživao koje su službe bile najpogodnije za ispunjenje bolesnih fantazija. Prednost su imale one koje su na sajtovima pokazivale i kako izgledaju sestre.

Potom bi ih zvao telefonom govoreći da je on zaista Rutledž, ali je tražio pomoć za 18-godišnjeg brata “Korija” koji naravno nije postojao.

Potom bi ih čekao na vratima govoreći im da je “stariji bata” Rutledž na poslu i da ga je ostavio samog. Konstantno bi pred sestrama glumio da je mentalno poremećen i one su redom padale na to.

Od žena je tražio da ga prije svega kupaju i mijenjaju mu pelene, a nekima je zahtijevao mu miluju međunožje jer se tako, kako im je govorio “lakše opušta pred spavanje”. Dvije sestre su pristale na to, a kod jedne se “Kori” otkrio.

“Nije mogao da sakrije potpunu uzbuđenost i zgrabio je ženu u kadu kraj sebe. Momentalno je otkrio svoje pravo lice i ona je istrčala i vrištala.

Rutledž se tu uplašio da će biti otkriven, pa se pretvarao da plače poput malog djeteta. Nažalost po njega, ta gluma više nije prolazila i sestra ga je prvo prijavila ustanovi za koju radi, a onda je kontaktirana i policija”, rečeno je u policijskoj stanici u Uačita Parišu, Luizijana.

Rutledž Deas Četvrti dobio je petogodišnju uslovnu kaznu i 400 sati dobrotvornog rada. (Naj portal)

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending