Pratite nas

Info

Ovo su Sarajlije koje su ubile i zapalile momka u centru grada: DROGA IM ODUZELA RAZUM

Published

on

Poznat je identitet muškaraca koji su ubili i zapalili muškarca u napuštenoj kući u centru Sarajeva (Odobašina ulica). Osumnjičeni su Ahmed Ramić i Fahrudin Bajramović.

Radi se o osobama sklonim konzumiranju droge, uključujući i nastradalog, čiji identitet još uvijek nije zvanično potvrđen.

Izvor blizak istrazi, otkrio je da je sve počelo prekjučer u napuštenoj kući te da je muškarac ubijen oštrim predmetom, najvjerovatnije nožem. Više detalja ovog svirepog ubistva znat će se nakon obdukcije.

Nakon ubistva, Ramić i Bajramović su pobjegli, ali su se jučer vratili na mjesto zločina, kako bi se uvjerili da li je muškarac mrtav! Tada su skovali plan, u cilju da prikriju tragove ubistva, da tijelo i objekt zapale, što su i učinili. Tijelo je pronađeno nakon što su vatrogasci ugasili požar.

Isti izvor nam je otkrio da je Bajramović danas, dok su policajci osiguravali mjesto zločina, prolazio pored objekta te je zaustavljen i legitimisan. Bajramović se ubrzo “slomio” te je ispričao detalje zločina, kaže naš izvor.

Istražitelji su odmah ustupili informacije policajcima koji su Ramića pronašli i uhapsili na području općine Novo Sarajevo. Kako saznajemo, Ramić, Bajramović i nastradali bili su poznati kao korisnici droge i često su se drogirali u ruševnoj kući, u kojoj je zločin i počinjen. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending