Pratite nas

Info

Gdje žive najsretniji ljudi: BIH JE NA 58. MJESTU U SVIJETU

Published

on

Uprkos pandemiji, rezultati o sreći naroda nisu se značajno promijenili širom svijeta u prošloj godini.

Skandinavci su najsretniji narodi ne svijetu s obzirom da Finska, Island i Danska drže tri prva mjesta na listi najsretnijih nacija, pokazuje istraživanje agencije za ispitivanje javnog mnjenja “Galupa

Švicarska je na četvrtom mjestu među sretnim zemljama, a napredak je zabilježila Njemačka, koja je skočila na sedmo mjesto sa 10. Novi Zeland je jedina neevropska zemlja koja je ušla u prvih 10 najsretnijih, s obzirom da je Kanada pala na 15. mjesto.

SAD su se popele sa 19. na 14. mjesto, dok je Velika Britanija pala sa 14. na 18. Izrael je na 11. mjestu i druga je neevropska zemlja na listi sretnih nacija, dok je Tajvan, najsretnija azijska zemlja, na 19. mjestu.

Među afričkim zemljama, najsretniji su stanovnici Nigerije, koja je na 59. mjestu. Kada je riječ o zemljama bivše Jugoslavije, Hrvatska je na 23, Slovenija na 26, Srbija na 42, Crna Gora na 54, BiH na 58, a Sjeverna Makedonija na 75. mjestu sretnih (Naj portal)

Nesreća u toru: OVAN NASRNUO NA VOJKANA

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending