Pratite nas

Info

Obračun na Marijin Dvoru: LOPOV “NAPUCAO” PIT BULA NA POLICAJCA

Published

on

Pucnjava koja se oko 23,00 sata čula na Marindvoru, bili su meci iz pištolja koje je ispalio policajac na razjarenog psa. Sve se dešavalo u Ulici Turhanija.

Negdje oko 23:05 sati policija je dobila dojavu da je u toku krađa putničkog motornog vozila. Policijska patrola je u krađi zatekla dva  lica; jednu osobu su prilikom bijega uhapsili, a druga se dala u bijeg. Lopov je bježao zajedno sa pit bulom.

Kada su ga policijski službenici skoro sustigli, lopov, čiji je identitet Alen Nuhbegović je pustio psa sa povoca na policijske službenike. Pit bul napada policajca, ugrizao ga je za nogu. U tom trenutku službenik je hicima iz pištolja usmrtio psa, te tako zaustavio daljnji napad.

Nakon toga, policijski službenici su, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti, uhapsili A.N. rođen 1986. godine iz Sarajeva. Također, policijski službenici su zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa u pokušaju, uhapsili Adnana Zeca. rođen 1978. godine iz Vogošće.

Povrijeđenom policijskom službeniku ljekarska pomoć je pružena u Općoj bolnici “Prim.dr. Abdulah Nakaš”. Srećom nisu bile teže povrede. O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uhapšeni su predati u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Ogorčeni otac nakon sudske zabrane da viđa dijete: MASKIRAN KAO SPIDERMEN ŠETA SARAJEVOM ŠTRAJKUJE GLAĐU

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending