Pratite nas

Poznati

Šta biste dali da ste na njegovom mjestu: “VRUĆE” FOTKE RONALDOVE VJERENICE

Published

on

Savršeno nedeljno popodne u poznatom italijanskom ljetovalištu Portofino uljepšao je i detalj sa jahte Kristijana Ronalda, gdje je njegova vjerenica Georgina (26) još jednom pokazala savršeno izvajanu guzu.
Poslije subotnje pobjede protiv Lečea u Seriji A (4:0), na kojoj je postigao 23. gol u sezon, portuglaski superstar riješio je da predahne krstareći obalom Mediterana u društvu prijatelja.media

Petostruki osvajač zlatne lopte svakodnevno je na meti paparaca, ali izgleda da ga je ovog puta zasjenila njegova ljepša polovina koja je u tanga bikiniju često mijenjala poze dok se sunčala na palubi luksuzog plovila.

Inače, najam jahte na kojoj su Kristijano i Georgina proveli slobodan dan košta nešto više od 30.000 eura za sedam dana. dia

“Sjajan je onaj koji ne treba da ugasi svjetlo drugih da bi on zasijao – napisala je Georgina u opisu Instagram fotografije na kojoj su u prvom planu prsten i zadnjica.

Poznati

Ana Bekuta proslavila 65. rođendan: EVO KO JE STIGAO OD KOLEGA

Published

on

Ana Bekuta, pjevačica i članica žirija “Zvezda Granda”, jučer je proslavila svoj 65. rođendan.

Povodom toga za svoje najbliže prijatelje i članove porodice napravila je slavlje u restoranu.

Od poznatih lica na rođendanu folk zvijezde pojavile su se njene koleginice Lepa Brena i Milica Pavlović.

Slavlju su prisustvovali i njeni unuci Sonja i Branko te na taj način joj uljepšali ovaj poseban dan.

Tako su se mnogobrojni fanovi, prijatelji, kolege i saradnici oglasili putem društvenih mreža i Ani poželjeli samo najljepše želje povodom rođendana.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending