Pratite nas

Poznati

Djevojčica brala jagode, nešto je ubode: BRANKA SOVRLIĆ ZOVE NA TREŠNJE, A PAJU NA….

Published

on

Popularna Branka Sovrlić ne krije godine. Proslavila je 63. rođendan, ali ako je suditi po izgledu njoj godine ne mogu ništa. Očito lijepo joj je sa Sadikom Pajom Pašićem, poznatim menadžerom u bivšoj Jugoslaviji u svakom pogledu.

Branka sve rjeđe nastupa, Paja ne organizuje velike koncerte. Posvetili su se ugostiteljstvu, te TV nastupima i Brankinim snimanjima starogradskih i sevdah pjesama za arhiv RTV BiH. Žive od uspomene, kada je Paja kao menadžer gurao Branku, a ona sve to iskoriostila i rasturila mu brak.

Pajina prva supruga i kćerka Emina su u Americi, a Branka uživa u ogromnom bogatstvu.

Snimljena je u porodičnoj vili na Ilidži, koja je okružena prelijepim vrtom. Trešnje sazrele, sunce upeklo, pa se Branka malo raskomotila. Nabila šešir na glavu, korpicu u ruke, pa na merdevine se izverala da nabere trešanja.

A Paji umalo nije ispao telefon dok je svoju voljenu Branku snimao…

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending