Pratite nas

Info

Sreća nije ga mlatnuo kopitom: KONJ MU ODGRIZAO NOS

Published

on

Dvadesetpetogodišnjak iz Sankt Peterburga naljutio je konja kojem se približio, kako mediji navode udvarajući se ženi ili kako bi mu dao mrkvu, koji mu se ubrzo osvetio i ostavio ga bez nosa.

Vasilij je vjerovatno želio “da se pokaže” pred ženom, koju je vidio na konju u centru Sankt Peterburga i kojoj se udvarao, ali je njegov pokušaj propao, piše “Rid Sektor”.

Uprkos tome što ga je dama upozoravala da se ne približava konju, jer to može biti opasno, Vasilij, za koga se spekulisalo da je bio pod dejstvom alkohola, nije prezao od namjere da dobije poljubac konja. Vasilij je međutim poricao da je bio pijan i kaže da je samo želio da životinji da ,rkvu, prenosi portal “Fontanka”.

Životinja je ipak, svakako – odreagovala na njegovo prisustvo, i ugrizla muškarca, koji je zbog povreda morao da bude prebačen u bolnicu.
Kanal “Baza telegram”, objavio je fotografiju na kojoj se vidi u kako je lošem stanju čovjek posle incidenta.

Među komentarima lokalnih policajaca je i onaj u kome se navodi da bi Vasilij “još gore prošao da je dobio recimo udarac kopitom, jer bi to bilo mnogo strašnije od onoga što mu se desilo i što može da riješi estetski hirurg”. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending