Pratite nas

Poznati

Otkrivamo: MANEKEN AKI HALIMIĆ SA MAJKOM SAMIROM PRVI UČESNICI “ZADRUGE 4”

Published

on

Još se nije zavbršila ovogodišnja “Zadruga”, a za ćetvrtu se uveliko vrše pripreme. Veliki je interes estradnih i sportskih ličnosti za ulazak u rijaliti u sezoni 2020/2021. Dvoje učesnika su već poznati. Riječ je o sarajevskom manekenu Akiju Halimiću i njegovoj majci Samiri. Oni su već potpisali predugovor, te počinju pripreme za ulazak u “Bijelu kuću” u septembru ove godine.

Može se samo nagađati šta će se sve dešavati u “Zadruzi”, bez obzira na ekipu koja će se boriti za vrijedne nagrade. Aki i njegova majka su sarajevski mangupi, majstori za spektakle, oboje mamci za publiku. Kamera ih “voli”, a poznati su kao mangupi.

Akija Halimića su svojevemeno prozvali “mali od skandala”, a njegova majka Samira jer prava bomba. Kažu da je ženski Kristijan Golubović. Doduše, nema višedecenijski zatvorski staž kao Kristijan, ali ima ikustva. U Njemačkoj je provela dvije godine iza rešetaka.

– Akijeva majka je ljepotica. Imamo bombu. A Aki je maneken, za kojem dame luduju – kazao nam je “Pinkov” izvor nakon što su dogovorili detalje sa Halimićima.

Inače, Aki se nakon boravka u Beogradu preselio u rodno Sarajevo. S majkom renovira stan, a već krajem juna planiraju otputovati do Crne Gore na ljetovanje, gdje će napuniti baterije za “Zadrugu 4”, u kojoj će nastojati da se predstave kao brižna majka i pažljivi sin.

Poznati

Kolegijalnost prije svega: JK i Mirza Selimović čestitali Emiru Lapsusu na prvoj solo pjesmi

Published

on

Emir Lapsus nakon napuštanja benda i odlaska u solu karijeru, radio je na novim pjesama. A, na svoj rođendan, tačnije 16. septembra objavio je i prvu solu pjesmu pod nazivom “Prodajem”. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a već u prvim satima pjesma je prikupila veliki broj pozitivnih komentara.

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Aličković je istakao da je ovo do sada njegova najemotivnija pjesma, te da je zapravo ona poklon svoj publici koja je nestrpljivo čekala nove numere.

Zanimljivo je i to da podrška kolega nije izostala, te je među prvima rijeli hvale uputio i Mriza Selimović. Veliku pažnju je izavala i podrška pop dive Jelene Karleuše, koja je ujedno čestitala i rođendan Emiru.

Podsjećamo, Emir i Jelena imaju snimaljen duet “Pretvorilo se srce u kamen” koji još nije ugledao svjetlost dana, a ni jedno od njih dvoje ne žele da otkriju da li duet uopće biti objavljen, a fanovi obje strane se nadaju da će do toga ipak doći.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending