Pratite nas

Poznati

Za godine ne mari, zato ne stari: 10 FOTKI KOJE DOKAZUJU DA JE BRENA JEDNA OD NAJLJEPŠIH DAMA NA SCENI

Published

on

 

Godine prolaze ona je ista, ali iza ovog lica krije se mnogo rada i odricanja.Mnogi smatraju kako je zapravo njen estetski hirurg jako dobar i jako dobro zna šta radi. Brene, negira da su “estatičari” imali posla na njenom tijelu i licu.

Ispraća šestu životnu deceniju, a od kada se pojavila na sceni prije skoro četii decenije, se piše o tome na koji način održava besprijekoran izgled. I dalje je njeno tijelo zategnuto, a lice mladoliko i bez ora.
Slavna Brena tvrdi da je za njen zavidan izgled odgovorno isključivo mnogo rada i mnogo, mnogo, odricanja.
Ne slažu se svi sa tim, ali koliko god posmatrali mi ne uočavamo naznake estetskih zahvata podmlađivanja na njenom licu.

Kada se njene fotografije bez šminke i fotošop obrade stave pored onih profersionalnih, ponegdje nam je čak i ljepša upravo prirodna.

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending