Pratite nas

Info

Užas: U JABLANICI ĆE POTROVATI SVE PSE, DOK SE POLICIJA TRZNE!

Published

on

Na društvenim mrežama osvanula je vijest da se u Jablanici truju psi! Navodno, posljednjih dana osviću otrovani širom Općine. Najsvježiji slučaj je u mjestu Baćina.
Salem Dedić je objavio vijest slijedeće sadržine:

„Truju pse po Jablanici, zašto nešto ne poduzmete?? Kome da se obratimo ili i od toga trpate pare u svoj đep?? Zašto vam služi taj video nadzor na kome si se ogradio kada žene po Jablanici moraju silaziti sa trotoara sa djetetom u kolicima da bi zaobišle nečije vozilo, npr ona vozila kraj ” Kole ” što parkiraju oni što sjede u Upitniku ??? Znam da ste nesposobni, ali sam mislio da ste bar malo pametniji!

Tragom ove informacije, naši reporteri su pokušali dobiti zvaničnu informaciju od nadležnih u policiji. Željeli smo da provjerimo – da li su dobili zvaničnu ili anonimnu prijavu, te da li su upoznati da žitelji jablanice na društvenim mrežama ukazuju na ovu pojavu.

Evo što slijedi je za – vjerovali ili ne! Da bi dobili bilo kakvu zvabičnu informaciju od policije Jablanice, Konjica, HNK-a pozvali smo čak 14 telefonskih brojeva. Posljednji broj na koji su nas uputili bio je mobilni portparola MUP HNK, na koji se čovjek ne javlja cijeli dan.

Kontaktirali smo osobe u policiji iz Jablanice, Konjica, Mostara… Nažalost, bez bilo kakve informacije.

Jedini koji je bio voljan za razgovor jeste poznati Jablaničanin, ljubitelj životinja Smail Kavazović, sin poznate jablaničke ugostiteljke porodice, koji nam je rekao kako se u Jablanici glasno priča da se truju psi, te da postoje indicije da je direktiva “stigla odozgo”. Sitno plaćaju beskućnike i neljude da to obave uglavnom noću. Po njegovim informacija otrovano je 7-8 pasa, a isto toliko ih je nestalo. Još je dodao kako bi sve bilo drugačije a on nije prezauzet obavezama u restoranu. Ranije je brino u psima, hranio ih, jer mu majka ima mesaru.

“Molio sam opstinskog načelnika da mi omoguće komad zemlje i nešto cementa i pjeska da napravimo neki azil. Ja bih pse lično hranio od svog novca i odrzavao, ali oni neće ni da čuiju – kazao je za portal “Naj” Smail Kavazović.

Po onoj narodnoj da „psi laju, a karavani prolaze“, izgleda u Jablanici neko truje pse, koji umiru u teškim mukama, a policija čeka naredbu „odozgo“ ili te uzmjerava na „one ovlaštene gore“.
Uglavnom, dok policija reaguje, u Jablanici će potrovati pse. (Naj potal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending