Pratite nas

Info

U strahu i neznanju su velike oči: BANJALUČKA POLICIJA MISLILA DA SU KOMANDOSI

Published

on

Teško da će vam polcija javno priznati grešku, ali sve su prilike da su se jutros baš dobro izofirali u Banja Luci. Naime, nakon dojave uznemirene osobe iz naselja Priječani, policajci oko 6 sati uhapsili dvije osobe “zbog narušavanja javnog reda i mira”. Uhapšeni su Ž. M. i D. M., a nakon pomalo neobične intervencije.

Policiji je, naime, prijavljeno da se u naselju Priječani nalazi jedna osoba u vojnoj uniformi i sa puškom i kreće se prema centru Banje Luke.

“Utvrđeno je da se radi o licu inicijala D.M. koji je nosio pušku za ‘paintball’, te je sa licem inicijala Ž.M. izvodio vojne i policijske vježbe, čime je izazvao osjećaj ugroženosti građana Banjaluke” – saopštili su iz banjalučke policije.

Od D.M. su oduzeti puška za “paintball”, vojna uniforma i radio veza, koji će poslužiti kao dokaz u prekršajnom postupku.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac, koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog djela, Protiv obojice će biti podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu.

Na sudu će se razjasniti da li u “paintbalu” postoji pojam “puška”. Možda će optuženi morati dokazivati i kako to funkcioniše. Donijet će marker koji izbacuje kuglice napunjene bojom. Od toga naziv i potiče, jer paintball igrači ne ubijaju već markiraju protivnika.

 

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending