Pratite nas

Info

Mostarske laste: POGLEDAJTE KAKO SKAČU NA NOGE I NA GLAVU SA STAROG MOSTA

Published

on

Na obali Neretve, uprkos za ovo doba godine prohladnom vremenu, popraćenom vjetrom i kišom, okupilo se više desetina gledalaca, samih skakača, te više legendi skokova sa Starog mosta, koji su bili u žiriju disciplina na noge i na glavu. U prvoj seriji, na noge je skakao 21 takmičar, a na glavu njih šestero.

Na kraju, nakon dvije serije, pobjedu u skokovima na noge odnio je Bekim Šabić sa 97,5 osvojenih bodova žirija; drugi je Dejan Kosanić sa 96,5 bodova, a treći Harun Bajgorić sa 94 boda.

U skokovima na glavu pobjednik je Igor Kazić sa maksimalnih 100 bodova, drugi je Adis Boškailo sa 98,5, a treći Mirza Islamović sa 96,5 poena.

Skokove takmičarskog karaktera u Donjoj Mahali organizovali su Udruženje građana “Sinovi Mahale” i Kluba mladih skakača Mostar. Organizatori ističu kako im je ključni cilj očuvanje tradicije skokova sa Starog mosta.

Željko Murati Žika, predsjednik Kluba mladih skakača Mostar, najavljuje još jaču borbu za očuvanje tradicije skokova sa Starog mosta u Mostaru.

“Za dvije godine smo izveli šest mladih skakača na Stari most i svi su skočili, svi do jednog su učestvovali u skokovima sa Starog mosta”, izjavio nam je popularni Žika.

Svi najavljuju da će takmičenje u skokovima u Donjoj Mahali postati tradicija. Organizatori se, takođe, zahvaljuju Denijalu Behramu i njegovim prijateljima na finansijskoj pomoći u organizaciji takmičenja, kao i kladionici Sport Plus.

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending