Pratite nas

Info

Turisti iz Neuma poručuju: VEČERAS ĆEMO IGRATI KOLO NA DISTANCI; JEDNOM SE ŽIVI!

Published

on

Video snimak iz Neuma, gdje su se Bosanci i Hercegovci uhvatili u kolo, koje je nazvano “Korona kolom” kruži društvenim mrežama. BH. građani, kojima je zabranjeno putovanje van granica zbog korona virusa, imaju taj čeperak mora u Neumu, imaju i nešto novca, jer ove godine cijene nisu astronomske, eto dali su duši oduška. Opustili se, zaigrali i zapjevali. Kao da im, je zadnji dan!

Od sudbine nije niko pobjegao; neće ni od korone ako mu je suđena. Doduše, treba se čuvati i pridržavati propisanih mjera. Možda su trebali uhvatiti se u kolo i razviti ga duž neumskog Jadrana! Manje bi bilo kritika, ali bi nam i takve scene bile komične.

Korona je ovozemaljska svakodnevnica. Ljudi su umorni od svekodnevnih crnih izvještaja. A hoće da prožive još koji dan, prije nego što dođu još crnji i gladniji dan!

– Ovaj ćeif nema cijenu, pa aman da su mi rebnuli kaznu od hiljadu KM – kazala je jedna Sarajka, nakon što su počele kritike na račun ponašanja turista u Neumu i njihovog vedrog raspoloženja.

– Večeras ćemo igrati kolo na distanci – poručila je njena prijateljica. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending