Pratite nas

Info

Tuga u Cecinoj Žitorađi: OTIŠAO DA ZARADI KOMAD HLJEBA, A DUŠANA VRATILI U MRTVAČKOM SANDUKU

Published

on

Dušan je imao sreće u nesreći. Povrijeđena mu je ruka i ima posjekotine po licu, ali je nesretni Bojan Savić, kako sam čuo, ispao iz vozila i nastradao na licu mjesta.

Ovim riječima, Goran Mitrović iz Žitorađe ispričao je za “Srbiju danas” o nesreći koja se dogodila u Tunisu, a u kojoj je njegov 21- godišnji sin Dušan lakše povrijeđen. Do udesa je došlo kada je na autu, u kojem su se nalazili Savić, Mitrović i još trojica Srba, pukla guma, a zatim se vozilo prevrnulo.

Oni su doputovali u Tunis, gdje su kao radnici jedne kruševačke firme trebali da rade na izgradnji plastenika. Goran kaže da je njegov sin prvi put otišao u inostranstvo zbog posla, da je sada potresen zbog nesreće i da još ne zna hoće li ostati u Tunisu ili će se vratiti kući.

– Otišao je u potrazi za poslom. Prošao je obuku i krenuo tamo – dodaje Goran.

– Koja je to sila koja je uticala da se dogodi ta nesreća i da naš Bojan nastrada tamo, ne mogu da shvatim.

Ta nesreća pogodila je sve nas u Žitorađi, a pogotovo njegovu suprugu i sinove. Eto, otišao je da zaradi za njih, a sada se vraća u sanduku. Tuga je to velika – priča Goran, kojeg neprestano pozivaju rođaci i prijatelji interesujući se za Dušanovo zdravlje.

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending