Pratite nas

Info

Tehnički neispravna mlada: ZAGREPČANI VRATILI SNAHU, TRAŽILI NOVAC NA POVRAT, PA DOBILI METAK!

Published

on

Zagrebačka policija kasno noćas je intervenisala u naselju Dugave, u Ulici Vajdin vijenac. Razlog sukob sada već bivših porodičnih prijatelja, u kojem je jedna osoba laše povrijeđena.

Do obračuna je došlo nakon što su svekar I svekrva odlučili da vrate snahu njenom ocu. Smatraju se prevarenim. Navodno je mladoženja kazao kako je bila “tehnički neispravna”.

Sa ovim činjenicima nevjestina rodbina se nije slagala. Tvrdili su da im je otišla “čista kao suza” te da je njihov sin neznalica.

Sve je počelo tako što je 31-godišnji muškarac došao pred zgradu u Novom Zagrebu, te počeo gađati kamenjem u prozor stana svoga punca i punice. Odgovor je uslijedio pucnjavom iz pištolja. Tom prilikom 31-godišnjak je lakše povrijeđen.

Inače, ovo mu je bio drugi dolazak pred zgradu. Nekoliko sati prije toga još jednom je gađao kamenjem u prozore svoga punca i punice, ali je pobjegao jer je neko dojavio policiji. (Naj portal/Foto čitatelji)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending