Pratite nas

Poznati

Tata pjeva, sin ganja loptu: OVO JE SIN BOBANA RAJOVIĆA KOJI ĆE IGRATI ZA ZVIJEZDU 09 IZ STANIŠIĆA

Published

on

Popularni folker Boban Rajović redovno se hvali svojim očinstvom, a njegov veliki ponos je i sin Andrija. Gazi kroz devetnaestu godinu, a kompletan je od mišića.

Inače, Andrija od malih nogu ganja fudbal. Rođen je u Danskoj, igrao je u mladoj kategoriji Crvene zvezde, a onda za danski Hvidovre.

Nakon probnog angažmana, Andrija Rajović je odlučio da ostane u Etno selu “Stanišić”, gdje je potpisao ugovor sa “Zvijezdu 09”. Igra u napadu.

Boban i Andrija Rajović

Jedina nepoznanica u ovom slučaju je da li će Rajović boje Zvijezde 09 braniti u Premijer ligi BiH ili u Prvoj ligi RS-a.

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending