Pratite nas

Poznati

Spolja gladac, iznutra jadac: GOLUBOVIĆA PROZVALI “KRISTIJAN TASTER”

Published

on

Nebojša Tubić Žabac, kontroverzni biznismen, isprozivao je Kristijana Golubovića i nadjenuo mu nadimak Kristijan Taster, jer , kako kaže, druka cimere u zatvoru.

“On se busa da je radio velike poslove u Njemačkoj i Holandiji. On je krao tepihe, bre, i lustere tamo“, kaže Žabac i dodaje da je Kristijan samo „plašljiva duša koja bi se zavukla u mišiju rupu kada bi se pripucalo“.

„Kad bi čuo motornu testeru da radi on bi se usr.o od straha, a tek još da ga pocepa motorna testera. Mene je pogodio metak i ja sam trčao 300 metara i na kraju sam savladao protivnika. Nek majmun Kristijan potrči 300 metara, pa on neće moći da diše, on je truo. On je spolja gladac. a iznutra jadac, truo je, ne kreće se i ne trči. U kojoj pucnjavi je on učestvovao? Gdje je dobio metak? Nigdje. Kad te pogodi jedan metak, ti si mrtav, a 20 metaka. On je lud i ne zna šta priča. Kad bi čuo pucanj, pobjegao bi u mišju rupu. Samo zato je i ostao živ, jer se plaši svega“, rekao je Žabac i dodao da se Kristijan „njega plašio i imao strahopoštovanje prema njemu“.

„Čovjek koji kuka kao pi.ka kad ga malo pritisnu“, kaže Žabac o Kristijanu Goluboviću, koji važi za legendu i jedinog preživjelog iz filma „Vidimo se u čitulji“ i rijaliti zvijezdu.

Poznati

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Published

on

Jelena Rozga

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Strah Jelene Rozge ne jenjava već skoro godinu dana. A za sve je kriv jedan muškarac, ne možemo reći da je njen fan, već fanatik.

Naime, atraktivnu Hrvaticu uznemirilo je prijeteće pismo koje je dobila dok je odsjedala u jednom hotelu spremajući se za nastup. O nemilom događaju nije željela da priča.

Kako su tada tvrdili mediji, pjevačicu je na vratima hotelske sobe dočekala uznemirujuća poruka koja ju je toliko uplašila da je strahovala za život, prenosi Gloria.

– Jelena je dobila cedulju na kojoj je pisalo nešto što ju je mnogo uznemirilo. Nikome, pa čak ni svom menadžeru nije htjela da otkrije šta piše i zbog čega je uznemirena i pod stresom. Samo je zamolila da se skrene pažnja organizatorima i da želi da ima veći krug obezbjeđenja oko sebe. Čak je rekla da će platiti ljude samo da se pojača kada bude dolazila na nastup – izjavio je izvor za “Kurir”, pa nastavio:

– Kako se priča, od kada ju je prije par godina uhodio po Splitu jedan od fanova koji joj je noću dolazio na vrata stana, morala je sve da prijavi policiji i traži policijsku zaštitu. Jelena živi u strahu za svoj život, ovo ju je baš uzdrmalo.

Strah Jelene Rozge za sopstvenu bezbjednost bio je ogroman. Ali ipak nije željela nikome da otkrije detalje sadržaja poruke:

– Iako su svi insistirali da im kaže o čemu je riječ, samo je rekla da je sve u redu i da joj se javljaju fanovi koji nekad mogu biti malo naporniji – ispričao je izvor blizak pjevačici koja se izgleda baš uplašila da će je neko povrijediti.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending