Pratite nas

Info

Svakodnevne slike pred Unicredit bankom: DA LI JE IZVORIŠTE KORONE UPRAVO OVDJE?

Published

on

Zabranjena su javna okupljanja, određane pravila ponašanja u ugostoteljskim objektima, svakodnevno se šalju upozorenja građanima i institucijama da se rizik od eventualne zaraze svede na najmanju mjeru. Zbog pandemije redovi postoje svugdje, pred pekarama, apotekama, poštama…. Obično u redu stoje po dvije do tri osobe, koje uredno drže distance i čekaju strpljivo.

Slike koje vidite nastale su pred poslovnicom Unicredt banke u Sarajevu (Dobrinja). Nažalost, svakodnevna su pojava evo mjesecima. Nekoliko desetina građana, zbijenih kao sardine, čekaju u redu. Ponekad se pojave i ekscesne situacije, a ima slučajeva kada službenice iz banke izlaze pa obavljaju usluge na sred ulice.

Koliko je virusa korone odavde otišlo?

To može samo da se pretpostavlja i nagađa.

Neshvatljivo je da niko ništa ne poduzima na smanjivanju redova. Naprotiv, banka je skratila radno vrijeme, a zadržala principe rada. Tako, na primjer, penzioneri moraju dolaziti po čekove, jer ako ih ne preuzmu, stiže im obustava isplate penzija. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending